Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Manželia prenajali svoj dom cez Airbnb: Po návrate z dovolenky ich čakal absolútny HNUS

Ilustračné foto
Ilustračné foto

AMSTERDAM - Keď odchádzal mladý holandský pár na dovolenku, rozhodol sa dať po prenájmu svoj dom v Amsterdame. Po návrate však obaja ostali v šoku z toho, čo sa za múrmi ich domu dialo a hnusí sa im spať na vlastných matracoch.

Holanďania využili možnosť internetovej spoločnosti Airbnb a pred odchodom na dovolenku prenajali svoj dom v Amsterdame, aby si privyrobili trochu peňazí. Návrat domov bol však ako ľadová sprcha. Hneď, ako zistili, čo sa u nich dialo, zavolali políciu. "Z nášho domu urobili bordel. Bol to brloh, v ktorom pracovali tri prostitútky. Na pohovke sme našli kopu bielych škvŕn. Naše najhoršie domnienky nám potvrdila polícia. Rovnako znečistené sú aj matrace a koberce. Je to hnus," uviedli znechutení manželia, ktorí momentálne prespávajú na nafukovačkách.

FOTO Manželia si prenajali cez Airbnb dom na Floride: Pri pohľade na stenu zostali v šoku

Právomoci polície sú však v tomto prípade obmedzené, pretože prostitútky neboli ilegálne prisťahovalkyne a nestali sa ani obeťami obchodovania s ľuďmi alebo nútenej prostitúcie. V Holandsku je prostitúcia legálna. Polícia môže riešiť jedine to, že hniezdočko lásky, ktoré malo inzerát aj na internete, nemalo licenciu. "Tie ženy mohli dostať tip na náš dom cez Airbnb alebo cez upratovačku, ktorá vedela, že  budeme dlhší čas mimo," domnievajú sa poškodení. Už podali sťažnosť a agentúra prisľúbila, že sa bude incidentom zaoberať čo najskôr.

Viac o téme: HolandskoBordelAirbnb
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu