Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Songoroo - hudobná revolúcia

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

To, že vstúpite do reštaurácie a chcete si v pohode posedieť je samozrejmosť. V bare strávime v priemere štyri hodiny do týždňa. Prečo ich nespríjemniť pesničkou a podmazom podľa vášho želania? Slovenský startup - instore aplikácia Songoroo vám to umožní.

Ako smart SONGOROO funguje?

Pred vstupom do predajných priestorov musíte mať vo svojom smartfóne stiahnutú aplikáciu Songoroo. K dispozícií je tak Android ako aj iOS. Váš mobil sa automaticky prepojí s playlistom, ktorý používa a hrá vaša prevádzka. Či je to banka, posilňovňa, čakáreň u lekára alebo predajňa potravín, ktorá sa rozhodla využívať Songoroo.

V aplikácii uvidíte pesničky, ktoré sú v playliste zaradené inteligentným algoritmom. Niekoľkými jednoduchými klikmi a srdiečkom označíte tú, ktorá sa vám páči, čím ju posuniete dopredu, čiže sa bude skôr hrať. Dnes si takto môžete dať zahrať v niektorých potravinách obchodnej spoločnosti Dellia, prevádzkach banky, reštaurácii Moree, hotely SET či v pobočke CK Bubo. Atraktívny je pre nich aj fakt, že si prevádzky môžu Songoroo vyskúšať bezplatne a potom sa môžu slobodne rozhodnúť, či si túto jedinečnú a unikátnu hudobnú atmosféru ponechajú.

Osobnejšie a bližšie k zákazníkom

Verejné prevádzky s aplikáciou SONGOROO sa tak stávajú miestom, kde sa zákazník cíti dobre a pravdepodobne aj viac nakúpi, keďže v príjemnom prostredí strávi - či už  cielene alebo podvedome - viac času. Banky či predajne zaznamenávajú tiež zvýšenú produktivitu zamestnancov, ktorí si SONGOROO in-store hudbou spríjemňujú pracovné prostredie. Songoroo tak búra konvencie a ukazuje, ako sa dá žiť interaktívne. V dnešných moderných a rýchlych časoch je to takmer nevyhnutnosť. Idete do toho?

Playlist sa automatiky prispôsobuje zákazníkom - smart Songoroo
Zobraziť galériu (2)
Playlist sa automatiky prispôsobuje zákazníkom - smart Songoroo  (Zdroj: Songoroo)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu