Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mladík oklamal smrť: Dovolenkoval na Malorke, takmer ho odtiaľ odviezli v rakve

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PORTO CRISTO - Takmer tragický koniec mal incident v meste Porto Cristo na ostrove Malorka. Nemenovaný Brit vyskočil z balkóna a dopadol na kapotu auta. Je až neuveriteľné, že pád so siedmeho poschodia sa mu nestal osudným. Podľa dostupných informácií išlo o nešťastný spôsob, akým chcel vyriešiť problémy vo vzťahu.

Mladík, zhruba vo veku tridsať rokov, ktorý chcel o druhej hodine v noci ukončiť život skokom z balkóna hotelovej izby, zázrakom prežil. Je však vo vážnom stave. Dôsledky pádu by ale boli pravdepodobne oveľa vážnejšie, ak by dopadol na asfalt a nie na kapotu BMW zaparkovaného pri hoteli. 

FOTO Turisti, traste sa! Na Malorke sa po 30 rokoch objavil gigantický predátor

O incidente sa zatiaľ veľa nevie. Polícia sa však domnieva, že išlo o zúfalú reakciu na  partnerskú krízu a muž bol pravdepodobne pod vplyvom drog a alkoholu.

Informácia sa dostala na verejnosť iba pár dní po tom, ako štyridsaťjedenročná Britka vyskočila z okna bytu na druhom poschodí v San Antoniu na Ibize. V jej prípade nebolo doteraz objasnené, či to bola turistka alebo zamestnankyňa hotela a nie je známe ani to, v akom zdravotnom stave sa nachádza. 

Viac o téme: DovolenkaTragédiaHádkaMalorka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu