Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Dvojica ostala po dovolenke totálne znechutená: Let nám pokazil pasažier na VIDEU

(Zdroj: Facebook/Aviation Figure)

HANOJ - Ak ste si niekedy mysleli, že už za sebou máte ten najhorší let, mýlite sa. Dokázal to pasažier, ktorý sa počas letu zaoberal svojimi špinavými chodidlami. Svoje nemiestne správanie zavŕšil tým, že si ich vyložil na sedadlo pred sebou.

Jade Thomasová a jej priateľ Trong Nguyen leteli v nedeľu popoludní spoločnosťou AirAsia z indonézskeho Kuala Lumpur do vietnamského Hanoja, keď si cez uličku všimli jedného z cestujúcich. Bol bosý a nemal pri sebe ani topánky. To, čo sa stalo potom, ich však znechutilo oveľa viac. Neznámy mladík si začal trhať kožu na špinavých nohách a tiež kožu okolo nechtov. Následne si nohy vyložil na sedadlo pred sebou.

"Vracal som sa z výletu na Bali a na palube som sa stretol s množstvom nemiestneho správania," okomentovala Jade správanie pasažiera. Očividne však nebol jediný, kto sa nevedel zmestiť do kože. Žena totiž tvrdí, že ďalší ľudia na palube kričali, nahlas sa hádali a nerešpektovali pokyny leteckého personálu. "Všetci sa postavili a začali si vyberať svoju príručnú batožinu ešte predtým, než bolo povolené odpásať sa po vzlietnutí," dodáva. V lietadle bolo údajne veľa ľudí bosých.

Tento prípad nie je ničím jedinečný. Vďaka sociálnym sieťam sa mnoho ľudí podelilo so svojimi nepríjemnými skúsenosťami s bosými ľuďmi na palube lietadiel, ktoré mimoriadne zapáchali, alebo sa objavili na rúčkových operadlách ich sedadla.

Viac o téme: LietadloNechutný pasažier
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu