Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Päťnásobná matka zverejnila FOTO po pôrode: Keď to ľudia zbadali, zvozili ju pod čiernu zem

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook)

SYDNEY - Čerstvá päťnásobná mamička z Austrálie pobúrila verejnosť svojou fotografiou z pôrodnice. Na nej sa venuje všetkému inému, len nie svojmu synovi Rajovi, za čo si vyslúžila poriadnu dávku kritiky. Mladá žena sa tým však nenechala rozhodiť a všetkým odkazuje, že jej dieťa je jej problém, nie ich.

Popôrodný záber, ktorý 34-ročná blogerka Constance Hallová zverejnila na internete, rozvíril búrlivú diskusiu. Mnohí užívatelia podotkli, že sa očividne vôbec nezaujíma o svoje práve narodené dieťa a namiesto toho radšej čumí do mobilu a v druhej ruke drží plechovku s nápojom. "Je dôležité skontrolovať telefón. Možno gúgli rodičovské rady," znie jeden sarkastický komentár. Iní zas mamičku bránia, pretože na fotke sa novorodencovi venuje jeho otec a o dieťa je preto postarané.

Constance nevydržala dlho mlčať a na komentáre sa rozhodla ostro zareagovať. "Včera som zverejnila fotku hneď po pôrode môjho syna. A samozrejme, zaujala veľa idiotov, ktorí ma začali súdiť za to, že som na mobile, namiesto toho, aby som bola matkou bohyňou pre svoje dieťa," píše na sociálnej sieti. Ľudí vraj nie je nič do toho, či v tej chvíli posielala fotky svojho dieťaťa rodine, alebo si gúgli plastiku pŕs v Thajsku. Hallová si myslí, že ľudia by nemali zbytočne zverejňovať nenávistné komentáre a súdiť, pokiaľ nevedia, o čo presne ide. 

Päťnásobná matka zverejnila FOTO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Tvrdí, že tých, ktorí fotografiu nevhodne okomentovali, by mali takéto veci zaujímať len v prípade, že je dieťa nejakým spôsobom zneužívané alebo zanedbávané. "Starajte sa o svoje vlastné deti. Vychovávajte ich, ako chcete. 

Viac o téme: Pôrod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu