Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žena sa nalíčila 20 rokov starou kozmetikou: Nasledoval horor, bude to ľutovať do konca života

Shirley Potterová Zobraziť galériu (2)
Shirley Potterová (Zdroj: Facebook)

ADELAIDE - Austrálčanka oslepla, pretože používala starú kozmetiku. Teraz vyzýva ženy, aby si skontrolovali dátum expirácie na líčidlách, ktorými sa skrášľujú, v opačnom prípade môžu dopadnúť podobne ako ona.

Päťdesiatročná Shirley Potterová pred časom vyrazila von spolu so svojimi dcérami. Kúpila si nové oblečenie a po dlhých rokoch sa nalíčila. Už na druhý deň sa objavili problémy, keď si jej manžel všimol, že má začervenané oči. Neskôr sa dostavila aj ukrutná bolesť. 

Austrálčanka zašla k lekárovi, no ten jej opakovane tvrdil, že je zdravá. Až po niekoľkých mesiacoch oftalmológ určil správnu diagnózu, pacientka mala infekciu v oboch očiach. "Lekár sa ma priamo opýtal, či som použila starý mejkap. Povedala som, že som sa pri rodinnej príležitosti nalíčila mejkapom, ktorý mám už dvadsať rokov," uviedla Shirley. Do tej doby netušila, že aj mejkap má dátum spotreby. 

Žena sa nalíčila 20
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Potterová prišla takmer úplne o zrak a bola právne vyhlásená za slepú. Čoskoro príde o vodičský preukaz a v priebehu nasledujúcich troch rokoch prestane vidieť úplne. Shirleyin prípad však nie je jediný. Austrálčanka Theresa Lynchová takmer oslepla po tom, ako si dve desaťročia nezmyla maskaru. Tá sa jej zapustila až pod viečka.

Viac o téme: MejkapSlepota
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu