Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Matka mala nakrútiť na VIDEO ducha: Záhada vyriešená, ozval sa tajomný muž za oknom!

(Zdroj: Youtube/VideoTribe)

PAIGNTON - Istá Angličanka nedávno na internete zverejnila video, na ktorom mal byť podľa jej slov zachytený duch. Do pozoru dokonca postavila aj členov mestskej rady. Vysvetlenie nedalo na seba dlho čakať a mladá mamička si teraz užíva nechcenú popularitu. Po tejto nemilej skúsenosti si v budúcnosti určite premyslí, čo zverejní.

Louise Lentonová minulý týždeň nakrúcala svojho päťročného syna, keď sa učil bicyklovať pod oknami zámku Oldway Mansion v Paigntone v grófstve Devon. Vtedy si ešte nič zvláštne nevšimla; až keď prišla domov a video si prezrela, upútala ju postava stojaca v okne budovy. "Vyzerá to tak, že v okne stojí dáma s drdolom na hlave a okolo zápästia má biele manžety. Akoby pochádzala z viktoriánskeho obdobia," okomentovala svoje zábery s tým, že zrejme ide o ducha dávno zosnulej ženy. O podivne vyzerajúcej osobe dokonca informovala mestskú radu.

Celá situácia sa vysvetlila veľmi rýchlo po tom, ako sa k videu dostal člen bezpečnostnej služby, ktorý stráži opustenú budovu. "V ten deň som stál v okne a pozeral som sa na malého chlapca, ktorý sa bicykloval pred zámkom," hovorí Alex Warren. Tvrdí, že  v tom čase mal oblečený čierny sveter a bielu košeľu. Z jej rukávov naozaj vytŕčali manžety. "Pracujem tu už viac ako štyri roky a môžem všetkých ubezpečiť, že tu nestraší," sklamal všetkých milovníkov senzácií strážnik. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu