Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Matka nakrúcala svojho syna (5) pri bicyklovaní: VIDEO zachytilo aj hrôzu v okne

Až doma zistila, čo nakrútila Zobraziť galériu (2)
Až doma zistila, čo nakrútila (Zdroj: Youtube/VideoTribe)

PAIGNTON - Istá Angličanka pri nakrúcaní svôjho syna na bicykli zachytila na snímke aj niečo iné. Strašidelné viktoriánske zjavenie, ktoré číhalo z okna starého sídla a akoby sledovalo päťročného chlapca pri tom, ako sa učí bicyklovať.

Louise Lentonová si najprv vôbec nič nevšimla. "S partnerom sme sa rozdelili. On išiel vyvenčiť naše psy a ja som vzala syna na parkovisko, aby sa tam pobicykloval. Je tam úplne rovná zem, dobre sa tam jazdí. Chvíľu som ho natáčala na mobil a potom sme šli domov," hovorí. 

Vystrašená matka (39) nemôže spávať: Na rodinnej FOTO za jej synom číha záhadná postava

Až večer v posteli, keď si prezerala video, si všimla, že za oknom budovy Oldway Mansion, postavenej v 19. storočí, stojí nejaká staršia žena oblečená v dobovom kostýme a s drdolom na hlave. Louise na druhý deň zašla na miestny úrad a zaujímala sa, či v usadlosti niekto bol. Vlastníci budovy potvrdili, že v deň, kedy bola Lentonová na parkovisku, tam mala prístup iba strážna služba. 

Matka nakrúcala svojho syna
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/VideoTribe)

"Určite to nebol strážnik. Je jasne vidieť, že ide o ženu, navyše oblečenú do šiat vo viktoriánskom štýle. Rada by som vedela, kto alebo čo to bolo," uzatvára Louise. 

Viac o téme: DuchZáhadaPrízrak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu