Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Dievčina vraj vynašla liek na akné: Zdvihne sa vám z neho žalúdok

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook)

NEW YORK - Mladá Američanka vynašla svoj vlastný liek na akné a dokonca vraj aj na rakovinu! V neuveriteľnom videu máte možnosť na vlastné oči spoznať toto zázračné liečivo. Nie je ním nič iné, než psí moč. Odborníčka však varuje, že dievčine môže táto nezvyčajná medicína len pre silné žalúdky ublížiť na zdraví.

Akné je problém, ktorý trápi mnohých dospievajúcich, medzi nimi Lynn Lewovú na videu. Svoje zdravotné ťažkosti vyriešila po svojom, začala piť moč svojho psa. "Mnohí sa ma pýtali, ako to robím, že vyzerám tak dobre, že môj mejkap je vždy taký dokonalý, a že mám prirodzený lesk pleti," hovorí. Odpovie tak, že priamo pred očami divákov vypije moč svojho štvornohého miláčika, ktorý sa venčí vedľa nej.

VIDEO Dievčina vraj vynašla
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Vďaka nemu sa vraj jej akné zázračne vyliečilo. "Psí moč obsahuje veľa vitamínu A, E, tiež 10 gramov kalcia a je dokázané, že pomáha aj pri liečení rakoviny," tvrdí blondínka. 

VIDEO Dievčina vraj vynašla
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Táto "terapia" je známa už z čias starovekého Grécka, Číny či Ríma. Napriek svojej dlhej histórii ale odborníčka varuje, že psí moč obsahuje aj veľké množstvo toxínov a kyselín, ktoré môžu rapídne zhoršiť zdravotný stav človeka. "V psom moči boli zaznamené aj herbicídy pochádzajúce zo špeciálne ošetrovaných trávnikov, preto si nemyslím, že ide o zázračný liek," konštatuje nutriologička Joy McCarthyová. 

Viac o téme: PesRakovinaMoč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu