Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mladík dostal SMS správu z mobilu svojho otca: Má to však háčik, veď on je mŕtvy!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

WORCESTER - Tridsaťsedemročného Angličana šokovala sms správa, ktorú dostal z mobilu svojho zosnulého otca. Vyľakaný začal zisťovať, čo sa deje a kto sa pohráva s telefónom mŕtveho. Opäť sa potvrdilo pravidlo, že za všetkým treba hľadať ženu.

Stephen pred pár dňami dostal esemesku z mobilného telefónu, ktorý kedysi patril jeho zosnulému otcovi. Jeho číslo má stále v zozname, takže hneď vedel, od koho prišla správa s textom "TEST". Jeho otec prirodzene odosielateľom byť nemohol, a tak začal mladík pátrať po tom skutočnom. Na vyšetrenie celej záhady veľa času nepotreboval. Správu posielala jeho mama, ktorá vraj iba skúšala, či manželov starý mobil ešte funguje. 

Mladík dostal SMS správu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Syna to zaskočilo a pravdupovediac aj dosť vystrašilo. "Upozornil som ju, že mi to mohla vopred oznámiť, alebo to mohla jednoducho vyskúšať na niekom inom. Nebolo to vôbec príjemné. Ospravedlnila sa mi, ale ten pocit neprajem naozaj nikomu," povedal Stephen portálu Unilad.co.uk. 

Matka bude navždy ľutovať SMS, ktorú poslala synovi (†18): Po jej prečítaní sa obesil

So svojou skúsenosťou sa podelil s užívateľmi sociálnej siete a zostal prekvapený, koľkí z nich majú podobnú skúsenosť. Jedna dievčina vraj zostala v šoku po tom, ako dostala pozdrav z dovolenky, pod ktorý sa podpísali "otec a mama". Jej rodičia boli totiž dávno mŕtvi. Až neskôr sa vysvetlilo, že správa bola určená pre jej priateľa od jeho rodičov. Ten mal problém s telefónom a pred odchodom na dovolenku rodičom povedal, aby sa ozvali na priateľkin mobil. Iná užívateľka zas krátko po smrti svojej kamarátky napísala na sociálnej sieti, ako veľmi jej chýba. Zostala ohromená, keď jej zosnulá lajkovala odkaz. Až neskôr zistila, že účet nebohej používa jej manžel.

Viac o téme: SmsZáhada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu