Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Štefánia (44) zúri, vraj je príliš stará na to, aby dojčila dcéru (3): FOTO, ktorá má dokázať opak

Stefania dcéru dojčí už tri roky Zobraziť galériu (2)
Stefania dcéru dojčí už tri roky (Zdroj: facebook/MAMA'S WORD)

BRATISLAVA - Štyridsaťštyriročná žena vyvolala diskusiu po tom, ako zverejnila fotku, na ktorej dojčí svoju dcéru. Na tom nie je samozrejme nič čudné, ľudia sú v rozpakoch akurát z toho, že dievčatko má už tri roky a nie je bežné, aby sa deti v takomto veku ešte dojčili. Najmä, keď mnohé z nich chodia už do škôlky.

Názor, s ktorým sa stretla Stefania Giraldiová, jej vyrazil dych. Zrelá matka sa na sociálnej sieti podelila o skúsenosť, ktorá vyvoláva množstvo otáznikov. Nedávno čakala pred ambulanciou u lekára, keď začula rozhovor dvoch ďalších žien. Rozprávali sa o tom, že ich spoločná známa by mala prestať s dojčením, pretože má už 42 rokov a jej mlieko nemôže byť ani kvalitné a ani zdravé pre jej bábätko.

Mastitída je bolestivá, no
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: spuntik)

Stefania si myslela, že zle počuje a na ich slová nereagovala. Vtom sa jej trojročná dcérka začala dožadovať materského mlieka, ako keby rozumela, o čom sa neznáme tety v čakárni bavili. Vtedy si Giraldiová povedala, že je čas vyviesť klebetiace ženy z omylu a vysvetlila im, že napriek svojmu veku si myslí, že dojčením odovzdáva svojej dcérke to najlepšie. "Mali ste vidieť výraz v ich tvárach. Vôbec nevedeli, ako majú zareagovať, keď si dcéra pochutnávala na mojom mlieku," napísala na Facebooku. 

Neskorá matka chce svojím príbehom povzbudiť všetky ženy, aby neriešili názory okolia a napriek tomu, že prekročili štyridsiatku, si naplno užívali materstvo a všetky tie krásne a neopakovateľné chvíle so svojím bábätkom. "Prvé dieťa sa mi narodilo, keď som mala 37 rokov. Bola som vyrovnaná, zrelá a zabezpečená. Teraz si to užívam," usmieva sa spokojná Stefania. 

Viac o téme: MaterstvoDojčenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu