Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Debra stratila milovaného psíka: FOTO Po rokoch sa stalo niečo, na čo určite nikdy nezabudne

Šťastná majiteľkou so svojou fenkou. Zobraziť galériu (4)
Šťastná majiteľkou so svojou fenkou. (Zdroj: FB/Yen Brouwer)

APOLLO – Neuveriteľná radosť zavládla v rodine Debry Suierveldovej, keď sa do jej domu v Pensylvánii po dlhých desiatich rokoch vrátil milovaný pes, o ktorom si všetci mysleli, že je dávno mŕtvy. Šťastná majiteľka psíka sa veľmi teší z toho, že je jej rodina zase kompletná.

Tohto huskyho budete jednoducho milovať: VIDEO, pri ktorom sa budete musieť usmievať

Sučka Abby sa pôvodným majiteľom stratila v roku 2008. Naposledy ju niekto zahliadol približne 14 kilometrov od jej domova blízko lesa, kde sa hrala s deťmi. Tam sa stopa stratila a napriek úsiliu majiteľky Debry a jej rodiny sa ju nikdy nepodarilo nájsť. Postupne sa všetci zmierili s tým, že sa už nikdy nevráti.

Debra stratila milovaného psíka:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Yen Brouwer)

„Mysleli sme si, že je už dávno mŕtva,“ hovorí Debra. Všetko sa zmenilo pred pár dňami, keď sa  na verande domu Georgea Speiringa v meste Lower Burrell nečakane objavil neznámy pes. „To mesto je vzdialené asi 12 kilometrov od miesta, kde ju naposledy videli. Musela sa neustále pohybovať  v okolí,“ uviedla majiteľka. George volal policajtov, tí ju odviezli do pobočky Animal Protectors, kde jej našli čip a kontaktovali šokovanú majiteľku.

Debra stratila milovaného psíka:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Yen Brouwer)

„Keď sme ju stratili, mala iba dva roky, teraz má dvanásť. Bolo to veľmi dojímavé zvítanie, za tie roky sme na ňu nezabudli,“ opisuje prvé chvíle stretnutia majiteľka. Dodala, že Abby si pamätala všetky príkazy, ktoré ju kedysi naučila jej dcéra a určite sa po celé tie roky o ňu niekto staral, keďže bola v dobrej kondícii. „Už sme pre ňu pripravili uvítací večierok, aby sa s ňou mohla zvítať celá rodina,“ usmieva sa šťastná, staronová majiteľka.

Debra stratila milovaného psíka:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Yen Brouwer)

Viac o téme: PesStratenýPrekvapenieNájdenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu