Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

V Bratislave na smrť dokopali kocúra: FOTO Brutalita páchaná na zvieratách neutícha

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkcstock.com)

BRATISLAVA – Po ohavnom prípade utýraného psa z Komárna otriasla Slovenskom ďalšia brutalita. V bratislavskej Rači dosiaľ neznámy páchateľ dobil domáceho kocúra na smrť. Podľa informátorky páchateľ udieral kocúrom o drevenú búdku tak, že ju rozmlátil na trosky. Polícia sa prípadom zaoberá.

Na sociálnej sieti sa objavil verejný príspevok, v ktorom žena menom Silvi Sz žiada ľudí o pomoc pri riešení násilia spáchaného na zvierati. Incident oznámila aj polícií, ktorá sa prípadom zaoberá. Silvia na svojom Facebooku uviedla, že v noci z 30. na 31. januára niekto na smrť dokopal kocúra. Brutalita sa odohrala na Žarnovickej ulici v Bratislave. Násilník pri vražde zvieraťa rozmlátil aj drevenú búdku, v ktorej podľa nej kocúr spal. 


Policajtom sa naskytol otrasný pohľad: FOTO psa, ktorého žena surovo a kruto týrala


Žena vo svojom príspevku apeluje na ľudí. Tvrdí, že počas hrozivého incidentu sa musel po ulici šíriť veľký hluk. Ľudí žiada o pomoc pri zbieraní dôkazov. Jej príspevok už zdieľalo takmer 500 ľudí a komentovalo ho množstvo používateľov. Ľudia sú pobúrení a znechutení. „Keď čítam takéto príspevky hanbím sa za to, že som človek,“ napísal Michal. „Podľa pitevnej správy to bol zámer, kocúrika držali za chvost a tak kopali,“ napísala Silvii do komentára. 

Na sociálnej sieti zverejnili oznam o utýraní kocúra 

V Bratislave na smrť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Silvi Sz)

 

 

Viac o téme: TýranieVraždaKocúr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu