Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladíka na zoznamke očarila táto kráska: Spravil osudnú chybu, no potom ju parádne napravil

Neznáme dievča mladíka očarilo Zobraziť galériu (2)
Neznáme dievča mladíka očarilo (Zdroj: Twitter/ClaudiaaIIey, FB/Hayden Moll)

MISSOURI - Sympatického mladíka na internetovej zoznamke opantala krása istej Claudie. Bol ňou unesený natoľko, že namiesto toho, aby jej prejavil náklonnosť prostredníctvom "lajku", ju nechtiac odignoroval. Spôsob, akým sa však vynašiel, pobavil tisíce ľudí po celom svete.

Vysokoškolák Hayden Moll, ktorý na internetovej zoznamke Tinder natrafil na atraktívnu Claudiu, poriadne oľutoval svoju nepozornosť. Jej krásou bol tak očarený, že zabudol, kde je pravá strana, a to doslova. Aplikácia Tinder funguje na jednoduchom princípe. Ak vás niekto zaujme, stačí, ak po jeho fotke prejdete prstom na obrazovke, a to zľava doprava. Naopak, ak niekomu chcete vyjadriť antipatiu a odpor, prejdete prstom sprava doľava. Žiaľ, tento druhý prípad sa podaril aj Haydenovi a Claudia tým pádom netušila o jeho záujme.

Vysokoškolák Hayden Moll
Zobraziť galériu (2)
Vysokoškolák Hayden Moll  (Zdroj: Twitter/ClaudiaaIIey, FB/Hayden Moll)

Neuveriteľný príbeh: Žena odpovedala mladíkovi na Facebooku, o šesť dní neskôr sa vzali 

Keď si Hayden uvedomil, že Claudiu omylom odignoroval, neváhal konať a začal po nej vo veľkom pátrať. Napísal všetko, čo si o dievčine zapamätal. Svoju správu poslal všetkým ženám, ktoré sa volali Claudia a žili v Missouri. Nie nadarmo sa hovorí, že odvážnym šťastie praje. Mladý Američan nakoniec svoju vyvolenú našiel. Claudia bola jeho činom a záujmom tak uchvátená, že jeho správu zverejnila na Twitteri. "Tento chalan napísal všetkým Claudiám v Missouri, aby ma našiel na Tindri," pochválila sa na sociálnej sieti. Dvojica si už údajne na tento týždeň naplánovala rande. Uvidíme, ako tento príbeh skončí. 

Viac o téme: MissouriTinderZoznamka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu