Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zaručený spôsob, ako zbaliť vysnívanú ženu: Za úspechom stojí tento prepracovaný návod

Ilustračné foto Zobraziť galériu (5)
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: Thinkstock)

BRATISLAVA - Sú chlapi, ktorí nemajú problém zbaliť ženu, no veľa je takých, ktorí sa môžu akokoľvek snažiť a stále nič. Skupina kamarátov preto dostala nezvyčajný nápad. Rozhodli sa všetkým neúspešným mužom pomôcť a priniesli prepracovaný návod, ako na to. Úspech u žien je zaručený.

Ako a kde osloviť tú pravú ženu? Ako ju zaujať? Čo jej povedať a čoho sa vyvarovať? Ako zareagovať na zoznamke, aby z toho bolo aspoň prvé rande? Pre veľa chlapov sú to neriešiteľné otázky. Sú vzdelaní, v práci majú skvelé výsledky, ale so ženami to jednoducho nevedia. Na zoznamkách sú denne, no zaujímavé ženy sa im ani neobťažujú odpovedať. Čím viac sa snažia, tým je to horšie. Kamaráti síce majú dobré rady, ale keď potrebujú skutočnú pomoc, tak tu nie sú. Chcelo by to profesionála. 

Zaručený spôsob, ako zbaliť
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Thinkstock)

Partia kamarátov zo Slovenska a Česka prišla s originálnym nápadom "profesionálneho baliča". Vymysleli bezplatnú aplikáciu Becomme, ktorú si stačí nainštalovať a smelo začať randiť.

Vymyslelo ju päť ostrieľaných "baličov", ktorým pomáhali desiatky dobrovoľníčok. Počas niekoľkých rokov dávali dokopy najosvedčenejšie metódy, hlášky a vtípky, ako osloviť a zaujať ženu. Všetko nakoniec zabalili do prehľadnej mobilné aplikácie, ktorú môže mať muž stále po ruke. "Chceme mužom pomôcť uspieť v komunikácii so ženami a ženám dodať kvalitných mužov, ktorí ich nebudú nudiť. Cez 83 percent mužov začína v USA elektronickú komunikáciu slovami: ´Ahoj, ako sa máš?´ To ale ženy nebaví a konverzovať nezačnú," hovorí jeden z autorov projektu Jakub Pavlík.

Zaručený spôsob, ako zbaliť
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Becomme)

Aplikácia je rozdelená do štyroch jednoduchých sekcií, a to oslovenie, rande, vzťah a výzvy. Každá sekcia obsahuje teoretickú časť, popisujúcu hlavné zásady "práce so ženou" a ďalej časť s praktickými radami a nápadmi, ktoré človek využije, keď nevie, ako začať konverzáciu, alebo uviazol na mŕtvom bode. Aplikácia tiež ponúka možnosť sebazdokonaľovania vďaka sekcii výzva. Zo zakríknutého muža sa tak vďaka tréningu môže stať atraktívny spoločník.

Zaručený spôsob, ako zbaliť
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Thinkstock)

Zaručený spôsob, ako zbaliť
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Becomme)

Autori ponúkajú už vyše 3000 možností úvodných oslovení alebo námetov na diskusiu. Stiahnutie aplikácie je bezplatné. Funguje na všetkých u nás používaných operačných systémoch. Má prehľadné užívateľské prostredie, intuitívne ovládacie prvky a pekný grafický dizajn, ktorý ocenia aj nároční užívatelia.

To všetko je navyše zadarmo a bez registrácie. "Ak ženu neskúsite osloviť, máte stopercentnú garanciu neúspechu. S aplikáciou Becomme je tu prinajmenšom 50-percentná nádej, že sa dočkáte prvého rande. Tak prečo to neskúsiť rovno dnes?" vyzývajú autori. 

Viac o téme: RandeBalenieChodenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu