Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO orgií na detskej oslave: Milionár najal na narodeniny svojho syna (12) striptérky

Nechutné zábery Zobraziť galériu (3)
Nechutné zábery (Zdroj: YouTube)

USA - Istý milionár sa dostal pod paľbu kritiky za to, že najal striptérky na oslavu 12. narodenín svojho syna. Videozáznamy z udalosti, ktorá sa údajne odohrala v Spojených štátoch, ukazujú, ako sa sporoodeté tanečnice predvádzajú pred malým chlapcom. Jedna z nich mu dokonca prikladá ruky na svoje prsia.

Fotografie a video nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov!

O bizarnej oslave informovalo niekoľko spravodajských portálov v španielskom jazyku, ale nie je presne známe, kde boli zábery natočené, ani národnosť rodiny. Podľa lavanguardia.com je otec chlapca milionár.

VIDEO orgií na detskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Jedno video zobrazuje tínedžera, ktorý sedí na stoličke, zatiaľ čo sa s ním pohrávajú dve striptérky. Prvá sedí v jeho lone, druhá stojí za ním. Ďalší klip ukazuje chlapca s odhalenou hruďou, ako sa pred ním eroticky vlní jedna zo žien pri striptérskej tyči. Jeho otcovi sa to zjavne náramne páči, pretože má na tvári široký úsmev a povzbudzuje svojho syna.

VIDEO orgií na detskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Záznamy boli zverejnené na videoportáli YouTube, kde užívatelia spochybnili rodičovské schopnosti otca. Jeho narodeninový dar pre syna považujú za vyslovene nevhodný a niektorí jeho čin dokonca označujú za sexuálne zneužívanie dieťaťa.

Viac o téme: StriptízStriptérkyNarodeniny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu