Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Rodina sa v noci zobudila na hlasný rachot: Ráno zostali v šoku, ich dom ukrýval tajomstvo

Pohľad do tajnej miestnosti Zobraziť galériu (3)
Pohľad do tajnej miestnosti (Zdroj: youtube/East Idaho News)

IDAHO - Rodinu Bushovcov vyrušil nadránom hlasný hrmot. V dome však nenašli nič podozrivé a išli si teda spokojne ľahnúť. To, odkiaľ sa šíril hluk, zistili až neskôr, keď majiteľka domu vstúpila do garáže. Pohľad na prepadnutú podlahu nebolo však to jediné, čo ju prekvapilo.

Brittany Bushová zostala poriadne šokovaná, keď ráno vstúpila do garáže, v ktorej chýbala podlaha. "Vôbec mi nenapadlo, že ten hrozný hluk pochádzal práve odtiaľ. Jediné šťastie, že som sa držala dverí, inak by som skončila v tej diere," hovorí. Dlážka sa prepadla na mieste, kde bola zabudovaná výlevka a presne pod ňou čakalo na majiteľov domu prekvapivé tajomstvo. Zistili, že pod garážou sa nachádza miestnosť, o ktorej doteraz nikto nevedel. "Nie je zaznačená na žiadnom pláne, nepovedal nám o nej ani realitný maklér. Určite o nej vedeli iba prví majitelia, ktorí dom stavali."

VIDEO Rodina sa v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/East Idaho News)

Nehnuteľnosť, ktorú Bushovci vlastnia, pochádza z päťdesiatych rokov minulého storočia a kompletnou rekonštrukciu prešla v sedemdesiatych rokoch. Na pôvodných plánoch a ani na záznamoch o prestavbe nie je žiadna zmienka o podzemnej miestnosti pod garážou. Poisťovací agent, ktorého volali neskôr, bol prekvapený, že dlážka vydržala tak dlho. Od podzemnej izby ju totiž delila iba päť centimetrov hrubá vrstva betónu.

VIDEO Rodina sa v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/East Idaho News)

Členovia rodiny začali veľmi opatrne prepadlisko skúmať. Obávali sa, že narazia na nejaké telo alebo bombu. Našťastie, nič také sa nestalo. V izbe boli na poličkách uložené len hračky, kabelka, natáčky na vlasy a desiatky rokov starý dokument, na ktorom je poznámka ohľadom zdravotnej firmy. "Zatiaľ sme nenašli nič, čo by nás viedlo k zisteniu, kto a prečo tajnú miestnosť vybudoval. Vzhľadom na to, že dom bol postavený v čase studenej vojny, mohlo ísť o kryt," domnieva sa Brittany. 

Viac o téme: DomTajomstvoTajná miestnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu