Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Učiteľ dal žiakom hádanku: ODPOVEĎ chlapca ho totálne odrovnala, ostal bez slov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

ALBANY - Deti občasu dokážu svojimi pohotovými postrehmi zaskočiť nielen rodičov, ale aj učiteľov. Prekvapivú odpoveď na svoju otázku dostal aj učiteľ prvákov v kalifornskom meste Albany. Reakcia malého žiačika jednoducho stojí za to.

Skúsený učiteľ Bret Turner vyučuje prvákov v Kalifornii. Často im spestruje hodiny zadávaním hádaniek. Myslel si, že už neexistuje odpoveď, ktorá by ho dokázala prekvapiť či zaskočiť. V prípade posledného rébusu ho však predsa len jedna z nich poriadne zatlačila do učiteľskej stoličky.  

Nájdete dve odpovede na jednoduchú matematickú úlohu? Len jeden z tisíc ľudí to dokáže

"Som začiatok všetkého, koniec všetkého, som začiatok večnosti, koniec času a priestoru. Čo som?" znela Turnerova hádanka. Najčastejšie deti reagujú, že je to  písmeno E“ Na toto písmeno sa totiž začína slovo "Eternity" a končia naň výrazy "Time" a "Space". A to bola aj správna odpoveď. 

Lenže jeden z prváčikov namiesto toho vykríkol "Smrť" Breta táto odpoveď prekvapila natoľko, že sa musel s celým príbehom podeliť s užívateľmi sociálnej siete. Mnohí z nich sa priznali, že podobne inteligentná odpoveď by im nikdy nenapadla a majú sa čo od malého chlapca učiť.

Viac o téme: UčiteľŽiakHádanka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu