Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šťastlivec z tohto mesta vyhral jackpot v lotérii: Je tu ale problém so 40 miliónmi!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkcstock.com)

DUBLIN - Európa má nového multimilionára. Bol to silvestrovský žart či osud? V írskom Dubline si istý hráč Euromiliónov podal tiket. Vyhral poriadne tučnú sumu, no pre odmenu si zatiaľ nikto neprišiel. Dosiaľ nie je známe, či ide o jednu osobu alebo je výhercov viac.

Víťazný tiket Euromiliónov má hodnotu 38,9 milióna eur, informoval portál Irishtimes.com. Írska národná lotéria potvrdila, že výherný lístok bol zakúpený v oblasti Dublinu. Šampión trafil všetkých päť vyžrebovaných čísiel - 4, 8, 22, 23 a 48. Trafil aj dve šťastné hviezdy, boli to čísla 1 a 12.

Do Nového roka ako
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Thinkcstock.com)

Problémom ale je, že k peniazom sa doteraz nikto neprihlásil. "Nikto sa k výhre zatiaľ neprihlásil. Apelujeme na hráčov v tejto oblasti, ktorí si minulý týždeň podali tiket, aby si skontrolovali svoje čísla. Prosíme, aby zistili, či majú nárok na úhradu výhry vo výške 38 906 715 eur," informovala hovorkyňa lotérie.

PODVOD v priamom prenose? Divákov šokoval pohľad na lotériu, pozrite na tie čísla!

"Momentálne nevieme určiť, či ide o jednu osobu alebo o syndikát. Žiadame daného držiteľa alebo každého, kto má výherný tiket, aby ho uchoval v bezpečí, až kým sa s našou spoločnosťou nedostane do Národnej lotérie. Je to cenný kus papiera," dodala hovorkyňa s tým, že spoločnosť šťastnému výhercovi alebo výhercom rada poskytne finančné poradenstvo.

Viac o téme: DublinEuromiliónyLotéria
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu