Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Muž trpel rakovinou hrubého čreva, dávali mu pár týždňov: Začal jesť TOTO a úplne sa vyliečil

Rob so svojou rodinkou Zobraziť galériu (3)
Rob so svojou rodinkou (Zdroj: Facebook)

LAS VEGAS - Otec dvoch detí zo Spojených štátov trpel pokročilým štádiom rakoviny a lekári boli skeptickí. Rozhodol sa teda ukončiť klasickú liečbu, ktorá neprinášala želaný účinok a stal sa vegánom. Podľa neho mu práve to zachránilo život.

Rob Mooberry (43) a Amanda (39) sa zoznámili v roku 2011. Po približne polroku spolu začali bývať a všetko sa zdalo byť dokonalé. O rok neskôr však Američanovi, ktorý sa už dlhší čas necítil dobre, diagnostikovali rakovinu hrubého čreva v štvrtom štádiu. Podstúpil operáciu a následne niekoľko rokov sa podstupoval liečbu chemoterapiou a rádioterapiou, no tá príliš nezaberala. Lekári varovali Amandu, aby sa pripravila na to najhoršie, že jej partner sa možno nedožije ďalšieho roka. 

Muž trpel rakovinou hrubého
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Tínedžerke (19) dávali tri mesiace života: Uzdravila sa, lekár nič také nikdy nevidel

Dvojica sa krátko nato zosobášila. O dva dni neskôr Rob ukončil tradičnú liečbu a uprednostnil holistický prístup. Obaja sa stali striktnými vegánmi, experimentovali s konzumovaním listov a dokonca vyskúšali aj kávový klystýr. Lekári povedali Mooberrymu, že je naivný, keď si myslí, že sa týmto spôsobom uzdraví. No faktom je, že už o tri týždne bola rakovina z 80 percent preč a koncom roka 2014 zmizla z tela pacienta úplne. A tam ich šťastie neskončilo; o rok  neskôr sa manželom vďaka umelému oplodneniu narodili dvojičky. 

Muž trpel rakovinou hrubého
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Muž trpel rakovinou hrubého
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Je to šialené, ešte pred pár rokmi všetko hralo proti nám. Ako ale sami vidíte, láska dokáže zázraky," povedala Amanda. "Nás príbeh je príbeh lásky, ktorá nám pomohla prekonať všetky životné prekážky. Nesnažíme sa ľudí presvedčiť, aby sa stali vegánmi, nechceme ohroziť zdravotný systém," dodáva Rob. Všetkým tým, ktorí by sa chceli vydať jeho cestou, odporúča, aby si predtým urobili vlastný výskum a dobre zvážili, či je vegánstvo pre nich vhodné. 

Viac o téme: RakovinaZázrakVegánstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu