Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Toto VIDEO pobavilo milióny ľudí: Papagáj sa naučil mňaukať, rozhovor s mačkami

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube/Animal Awesome)

BRATISLAVA - To, že papagáj sa s nami hravo zvládne porozprávať, už dávno vieme. Ale tento vták sa vie porozprávať aj so skupinou mačiek. Komické a roztomilé video pobavilo milióny ľudí. Pozrite sa na ich rozhovor, určite sa zasmejete aj vy.

Donedávna mňaukali len mačky, teraz mňauká aj tento šikovný papagáj. Papagáje sú výnimočné tvory, ktoré nás svojimi zvukmi neustále prekvapujú. Niektoré dokážu perfektne napodobniť hlasy rôznych príslušníkov rodiny a často si ich zamieňame s ľuďmi.

Toto VIDEO pobavilo milióny
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Animal Awesome)

Tento inteligentný papagáj sa očividne rozhodol naučiť reč mačiek, s ktorými zdieľa jednu domácnosť. Vie dokonale napodobniť ich mňaukanie a syčanie.

Toto VIDEO pobavilo milióny
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Animal Awesome)

Na videu krásne vidieť, ako papagáj mačky zaskočil. Keď papagáj na svoje mačacie spolubývajúce prehovoril ich vlastným jazykom, šokované zrazu nevedeli, čo majú robiť. Zmiatol ich tak, že odrazu nevedeli, či je ich kamarát vták alebo mačka. Hneď, ako sa jedna mačka snažila zistiť, či je to jedna z nich, papagáj na ňu intuitívne zasyčal, ako to mačky pri svojej obrane robia. Smiešne video už pobavilo skoro 4 milióny ľudí. Zasmejte sa na ňom aj vy.

Viac o téme: Papagáj sa rozpráva s mačkami
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu