Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Táto kráska milovala život, tragicky zahynula: Neurobte tú istú chybu, ako ona

Toni milovala život a zábavu Zobraziť galériu (4)
Toni milovala život a zábavu (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Smrť krásnej Novozélanďanky odmietajú jej najbližší spájať so samovraždou. Bola vraj šťastná a spokojná so svojím životom a podľa nich nemala nijaký dôvod, aby ho dobrovoľne ukončila. Všetci, čo ju poznali, sa zhodujú v tom, že sa pre ňu stala osudnou posadnutosť fotografovaním.

Toni Kellyová, ktorá bola v Londýne v rámci vzdelávacieho programu, precenila svoje schopnosti pri vyrábaní selfie. Túžba po dokonalom zábere s britskou metropolou v pozadí ju pohltila natoľko, že podcenila nebezpečenstvo, ktoré jej pri tom hrozilo. Z okna na druhom poschodí sa príliš vyklonila a spadla dolu na chodník. Počas prevozu do nemocnice síce ešte dýchala, ale neskôr podľahla vážnym zraneniam mozgu.

FOTO Táto kráska milovala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Rodina a priatelia opísali Kelly ako skvelú mladú ženu, ktorá milovala život. "Bolo to úžasné dievča, poznali sme sa od detstva. Jej rodičia sú úplne zdrvení," hovorí kamarátka Paige Houriganová. 

FOTO Táto kráska milovala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Študentka (†23) poprosila okoloidúceho, aby ju odfotil: O pár sekúnd bola mŕtva

FOTO Táto kráska milovala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Mladá Novozélanďanka milovala cestovanie, fotografovanie a život. Jej príbuzní preto odmietajú, že z okna skočila dobrovoľne. Keďže vedeli, ako veľmi je posadnutá fotografovaním, sú si istí, že z neho vypadla práve kvôli selfie. Rodina nebohej teraz bojuje za to, aby sa jej pozostatky podarilo dostať späť do rodnej krajiny. Cez sociálnu sieť prosia ľudí o finančný príspevok, ktorý by pomohol znížiť náklady na prepravu.

Viac o téme: SmrťSelfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu