Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Krásku (†22) našli mŕtvu v hosteli: Mame napísala, že jej je zle, spravila osudnú CHYBU

Natalie Seymourová Zobraziť galériu (2)
Natalie Seymourová (Zdroj: profimedia.sk)

KAMPOT - Mladá britská turistka, ktorá svojej mame poslala správu s tým, že sa priotrávila jedlom, bola nájdená mŕtva v hosteli. Svoju situáciu podcenila a spoliehala sa na lieky z lekárne. Hoci jej pracovníci hotela pre mladých radili, aby zašla k lekárovi, neurobila tak, a to bola osudná chyba.

Dvadsaťdvaročná Natalie Seymourová a jej kamarátka z Kanady Abbey Amisolová sa zoznámili vlani na Bali a dohodli sa, že spolu precestujú Kambodžu. Britka do Ázie priletela minulý týždeň a následne sa stretla s priateľkou. Potom sa dvojica ubytovala v hosteli Monkey Republic Guest House v meste Kampot na juhovýchode krajiny. 

Krásku (†22) našli mŕtvu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Natalie pred pár dňami poslala cez Whatsapp správu svojej mame, v ktorej sa jej zverila, že sa necíti dobre a že majú s Abbey zrejme otravu jedlom. Obe potom užili medicínu, ktorú kúpili v miestnej lekárni. Krátko nato ich zamestnanci zariadenia našli mŕtve na izbe. "Písala mi, že jej je zle a že si pôjde kúpiť nejaké lieky, aby sa jej uľavilo. Manažér hostela im odporúčal, aby  išli do nemocnice, ale ony sa rozhodli, že si radšej pospia. Už sa viac nezobudili," hovorí užialená matka Natalie, Wendy. 

Krásku (†22) našli mŕtvu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Krvavý masaker v hosteli: Turistka (†21) prišla zbierať ovocie, dobodali ju na smrť

Prípad už vyšetruje polícia. Telá nebohých dievčat sú momentálne v márnici, prevoz do rodných krajín môže trvať niekoľko dní, pretože bude musieť byť vykonaná pitva. 

Viac o téme: SmrťKambodžaHostelTuristka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu