Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Fitness modelke kľačal celý svet pri nohách: Tvrdí, že ju jej krása pripravila o všetko

Jane Curnowová Zobraziť galériu (4)
Jane Curnowová (Zdroj: Instagram/Jane Curnow)

SYDNEY - Možno si myslíte, že všetky vaše problémy by zmizli, keby ste boli krásni a bohatí. Ľudia by vám kľačali pri nohách a predháňali sa v tom, aby sa mohli dostať do vašej priazne. Nikdy by ste už nesedeli sami v bare a vzrušujúce dobrodružstvá by sa vám núkali ako na bežiacom páse. Zdá sa však, že byť super atraktívnym, nie je až takou životnou výhrou. Svoje o tom vie aj austrálska fitness modelka Jane Curnowová (51), ktorá tvrdí, že sexi vzhľad jej zničil spoločenský život, pretože na ňu veľa priateľov žiarlilo.

Boháč sa rozišiel s kráskou: Ohrdnutá Kristina sa mu pomstila nemilosrdným spôsobom

"Prišla som o veľa kamarátov a vždy som si myslela, že to bola moja chyba. Neprisudzovala som to svojmu výzoru, až do mojej tridsiatky," prezradila pre news.com.au a dodala, že takzvané priateľky s ňou nechceli chodiť do podnikov kvôli mužskej pozornosti, ktorej sa jej dostávalo.

Po rozpade jej druhého manželstva bola údajne vystavená neustálej pozornosti, ktorá zapríčinila, že iné ženy ju začali ohovárať a vyhýbať sa jej. Táto sociálna izolácia viedla k tomu, že Jane diagnostikovali ako 31-ročnej depresiu a po štyridsiatke sa pokúsila dvakrát o samovraždu.

Fitness modelke kľačal celý
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Jane Curnow)

"Uvedomila som si moc môjho vzhľadu, ale výslednými pocitmi nebola pýcha alebo šťastie, ale neuveriteľný tlak," vysvetľuje Jane, ktorá je presvedčená, že príčinou problémov bola jej krása.

"Pýtala som sa sama seba: Ak naozaj tak dobre vyzerám, ako mi každý hovorí, tak prečo nie som šťastná? Prečo neviem žiť tento sen?" dodala žena, ktorá tvrdí, že jej pomohol vyliečiť sa z duševných ťažkostí až fitness.

Fitness modelke kľačal celý
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Jane Curnow)

Vďaka nemu pochopila hodnotu toho, ako vyzerá a teraz pracuje nielen ako modelka, ale aj ako motivačná trénerka, ktorá trávi svoj čas podporovaním ostatných žien, aby prijali svoju vnútornú krásu, ako sa to podarilo jej.

Fitness modelke kľačal celý
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Jane Curnow)

Vo svojom profile na Instagrame zverejňuje povzbudzujúce zábery a slová o tom, ako jej fitness doslova zachránil život. "Trpela som klinickou depresiou a dvakrát som chcela spáchať samovraždu, mala som o sebe nízku mienku," napísala Jane s dôvetkom, že teraz má vyše 50 a dosiahla to, čo chcela. Jej odkaz znie, že nikdy nie ste príliš starý na to, aby ste zmenili svoj život.

Viac o téme: FitnessKrásaModelkaPriateliaSpoločenský životJane Curnow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu