Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO bizarnej roztržky pri hotelovom bazéne: Vulgárna seniorka bránila svoje ležadlo

Seniorka trvala na tom, že ležadlo patrí iba jej Zobraziť galériu (4)
Seniorka trvala na tom, že ležadlo patrí iba jej (Zdroj: YouTube)

FORFARU - Turistka trávila dovolenku v slnečnom Portugalsku. Tam úplnou náhodou nakrútila video, na ktorom sa dvojica dôchodcov pohádala s dievčinou kvôli ležadlu. Staršia pani si ho nárokovala napriek tomu, že patrili všetkým hotelovým hosťom. Rozohnenej seniorke dokonca nerobilo problém použiť drsný slovník, len aby to "svoje" dostala späť.

Potýčky a hádky o ležadlá sú v preplnených letoviskách na dennom poriadku. Ak však narazíte na seniorov, dajte sa radšej na ústup. Jenna Deaconová a jej priateľka Eilidh na vlastnej koži okúsili, čo dokážu nevinne pôsobiaci starkí, keď im ide o vlastné pohodlie. Celá roztržka ohľadom obsadeného ležadla sa odohrala v portugalskom letovisku Albufeira vedľa hotelového bazéna, keď k mladým Škótkam pristúpili penzisti a tvrdili im, že jedna z nich leží na ich mieste. Mladé ženy márne vysvetľovali, že tam ležia už niekoľko hodín a ležadlá patria všetkým hosťom. Dôchodcovia sa veľmi nebabrali a situáciu vyriešili po svojom.

VIDEO bizarnej roztržky pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Bláznivé VIDEO z Kanárskych ostrovov: Turisti šprintujú ako o život, aby si uchmatli ležadlá

Eilidih, ktorá sa snažila presvedčiť postarších dovolenkárov o tom, že ležadlo im nepatrí, je na videu veľmi trpezlivá a všetko berie s nadhľadom. Dôchodcovia mali šťastie, že nenarazili na niekoho s výbušnejšou povahou. Jenna, ktorá všetko natáčala, tiež neberie celú situáciu veľmi vážne a na akčnej dvojici sa smeje. "Boli to Londýnčania. Ja som k bazénu prišla okolo jedenástej, Eilidih o niečo neskôr. "Bolo asi pol štvrtej, keď k nám podišla nahnevaná pani a tvrdila, že je to jej ležadlo," hovorí dievčina. 

VIDEO bizarnej roztržky pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Ďalej hovorí, že dôchodkyňa pôsobila veľmi dôrazným dojmom, mala ruky vbok a po chvíli jej prišiel na pomoc manžel vyzbrojený zmrzlinou. Ten veľa toho nenahovoril, skôr sa prejavil ako muž činu. Keď mu manželka prikázala, aby ženu z ležadla zhodil, nevinne pôsobiaci dôchodca to bez váhania urobil.

VIDEO bizarnej roztržky pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

"Na svoj vek mali dosť výrečný slovník. Pani dookola opakovala, že tam mali uteráky. Ale nie je predsa normálne obsadiť si ráno ležadlá a prísť k nim až neskoro popoludní. Bolo to síce trápne, ale zároveň aj vtipné," pobavila sa Jenna na temperamentnej a akčnej dvojici. 

Viac o téme: DovolenkaLežadloTuristiPortugalsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu