Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nový koniec sveta: Prorok tvrdí, že apokalypsa príde 15. októbra, Zem čaká sedem rokov pekla

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Kresťanský konšpirátor opäť tvrdí, že sa blíži začiatok konca nášho sveta. Teoretik súdneho dňa Dave Meade urobil podobné vyhlásenie už minulý mesiac, ale teraz sa priznal, že urobil chybu a nový koniec všetkého sa začne už o niekoľko dní.

PREDPOVEĎ, z ktorej zamrazí: Matematik vypočítal, kedy príde k zničeniu ľudského druhu

Podľa jeho teórie Zem zasiahnu od 15. októbra búrky, cunami, zemetrasenia, hurikány aj jadrová vojna a budú trvať sedem rokov, kým sa náš svet definitívne neskončí. Príčinou všetkých problémov bude záhadná Planéta X, známa aj ako Niburu.

Minulý mesiac Meade povedal, že Planéta X zasiahne Zem 23. septembra a spôsobí katastrofu. Akosi mu to však nevyšlo, a tak onedlho vyrukoval s novým termínom. "Je to najdôležitejší dátum tohto storočia alebo tisícročia," tvrdí kresťanský konšpiračný teoretik a dodal, že "svet skončí tak, ako ho poznáme".

Apokalypsa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstockphotos.com)

Meade je presvedčený o tom, že nedávne smrtiace zemetrasenie v Mexiku, povodne v Texase a hurikán Irma na Floride sú spôsobené Planétou X. "Je to začiatok," citoval Meadea portál The Sun. "Od veľkého amerického zatmenia slnka 21. augusta sme boli zasiahnutí pokračujúcou sériou súdov," uviedol.

Meade svoju teóriu o apokalypse zakladá na veršoch z 21. kapitoly Evanjelia podľa Lukáša, v ktorom sa píše: "Budú znamenia na slnku a mesiaci i na hviezdach a na zemi budú národy plné úzkosti a zmätku z hukotu mora a vlnobitia. Ľudia budú zmierať od strachu a očakávania toho, čo príde na svet, lebo nebeské mocnosti sa budú chvieť."

Nový koniec sveta: Prorok
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Americká Národná agentúra pre letectvo a vesmír dlhodobo kritizuje Meadeove tvrdenia a na svojich webových stránkach uvádza, že Planéta X "neexistuje, takže nebudú žiadne kolízie". Súhlasia s ňou aj mnohí ďalší odborníci. Keby sa Nibiru chystala zasiahnuť v nedeľu Zem, už by bola teraz viditeľná.

Viac o téme: Koniec svetaApokalypsaSúdny deňPlanéta XNibiru
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu