Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tínedžera miluje celý internet: Kvôli dievčine, ktorú pozval na rande, spravil niečo úžasné

Zaľúbená dvojica Zobraziť galériu (2)
Zaľúbená dvojica (Zdroj: Facebook)

DESOTO - Chlapec pozval svoju terajšiu priateľku na prvé rande, avšak nemal dosť peňazí na zaplatenie jedla pre obidvoch. Rozhodol sa, že jej nič nepovie a nechá ju, aby si objednala. Sám si však nedal nič. Po niekoľkých mesiacoch jej túto pravdu odhalil.

Sedemnásťročný Kittakone Sirisombath z amerického Texasu vzal svoju priateľku Destiny Irishovú na prvé rande. Čo sa však stalo potom, ohromilo oboch. Ani jeden z nich totiž nemal dosť peňazí, aby sa mohli ísť najesť niekde von do reštaurácie. Kittakone však nechcel prísť o krásnu príležitosť byť s dievčaťom, ktoré sa mu páčilo. Tak ju nechal, aby si objednala jedlo. On sám si však nič nedal a radšej predstieral, že vôbec nie je hladný.

Tínedžera miluje celý internet:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

"Boli časy, keď som nejedol niekoľko dní, a bolo to v pohode. Povedala mi, že je hladná, tak som ju musel nechať, aby sa najedla. Vedel som, že budem v pohode. Vôbec netušila, že aj ja som hladný," povedal tínedžer. 

Kittakone a Destiny sú odvtedy spolu, je to už osem mesiacov. Nedávno mladík na Twitter zavesil fotografiu z ich úplne prvej schôdzky, na ktorej jeho priateľka jedla hamburger. "Naše prvé rande. Povedal som ti, že nie som hladný, ale v skutočnosti som pri sebe nemal dosť peňazí, aby som zaplatil za nás oboch, tak som radšej len sedel a pozeral sa na teba, ako ješ," okomentoval daný moment. Vraj pre neho nebolo žiadnym problémom sa na ňu len pozerať a nejesť. "Chcem, aby sa každý deň usmievala. Nie sme bohatí, ale zvládame to. Niekedy platím ja, niekedy ona. Aj keď nemám dosť peňazí na zaplatenie jedla pre nás oboch, chcem aby sa aspoň ona najedla," dodal obetavý priateľ. Za jeho gesto si na sociálnej sieti vyslúžil už tisíce lajkov. 

Viac o téme: Rande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu