Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pri týchto FOTO ženy zblednú závisťou: Ruska (23) má neskutočne božské vlasy

Tie vlasy sú jednoducho božské Zobraziť galériu (4)
Tie vlasy sú jednoducho božské (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Pri pohľade na vlasy tejto Rusky ženy zblednú závisťou. Má ich totiž extrémne dlhé a husté a rada sa nimi chváli na sociálnych sieťach. Teraz je len ťažko tomu uveriť, ale dievčina kedysi trpela plešatosťou. K bohatej korune krásy jej dopomohla špeciálna liečba a šampóny.

Je toto skutočná Rapunzel z rozprávky Na vlásku? Anastázia Sidorovová má totiž nádherné, až 106 centimetrov dlhé, do ryšava sfarbené vlasy. Len máloktorá žena je obdarená takouto korunou krásy.

Pri týchto FOTO ženy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Určite vás preto prekvapí fakt, že táto dvadsaťtriročná Ruska v puberte trpela androgénnou alopéciou, čo je stav, kedy pacientovi nadmerne vypadávajú vlasy vplyvom hormónov v tele. Nasťa navštívila trichológa, odborníka zaoberajúceho sa vypadávaním vlasov a ten jej stanovil liečbu, ktorá zabrala.

Pri týchto FOTO ženy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Anastázia si svoje vlasy nikdy nežehlila a fén používa až vtedy, keď sú viac ako spolovice suché. Okrem toho vždy používa šampón so sulfátom, keratínovú masku a každý deň užíva vitamín D a omega 3. Taktiež si necháva svoje vlasy pravidelne ošetrovať u odborníka, kde za takúto procedúru zaplatí v prepočte viac ako 60 eur. Ďalšie tipy pre zdravé a lesklé vlasy zdieľa prostredníctvom svojho profilu na Instagrame, kde má 238-tisíc sledovateľov. 

Pri týchto FOTO ženy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

V Rusku sa už vďaka svojej nádhernej hrive stala tvárou reklamy na šampón Pantene. Podľa Sidorovej je veľmi dôležité, akým šampónom si vlasy umývate. "Skôr, ako si začnete vyberať ten správny šampón, musíte vedieť, aký typ vlasov vôbec máte. Nesprávny výber šampónu by vám mohol poškodiť vlasy. Napríklad, ak máte suché vlasy, začnite používať šampón pre mastné vlasy, odstráňte všetku prírodnú mastnotu, bez ktorej vlasy nie sú zdravé a stávajú sa čoraz krehkejšími. Mnoho ľudí má problémy so sezónnym vypadávaním vlasov. Ak však prijímate dostatok železa a vo vašom tele neprebiehajú žiadne hormonálne zmeny, je to úplne normálne," povedala kráska. 

Viac o téme: Vlasy RapunzelAnastasia sidorova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu