Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Žena načapala dvojicu pri sexe v parku za bieleho dňa: Na lavičke sa diali veci

Lepšie by to bolo v súkromí.
Lepšie by to bolo v súkromí. (Zdroj: YouTube/Flyheight)

ILLINOIS - Sex na verejnosti nie je pre niektorých ľudí zjavne žiadne tabu, pretože sa mu oddávajú častokrát na miestach, kde je jasné, že ich niekto uvidí. Za bieleho dňa bol prichytený aj tento párik v parku v americkom Illinois a aj napriek tomu, že si ho svedkyňa natáčala pri pohlavnom styku, nemal v pláne s ním prestať.

Učiteľka (25) zviedla štyroch žiakov: V jeden deň sexovala vo svojom byte hneď s dvomi

Žena zverejnila video na Snapchate a okamžite sa dostalo do pozornosti internetových užívateľov. Na zázname je vidno muža na lavičke a ženu ktorá na ňom sedí so stiahnutými nohavičkami. Dvojica sa nenechá vyrušovať ani tým, že ju svedkyňa nahráva a rozpráva sa s ňou.

"Poďme, dokonči to, sestra," hovorí žena s mobilným telefónom v ruke. Dievčina jej len ukáže prostredný prst a nevenuje jej pozornosť. Keď jej žena povie, že nemá rešpekt voči sebe, dievčina odpovedá: "To je môj manžel."

VIDEO NIE JE VHODNÉ PRE OSOBY MLADŠIE AKO 18 ROKOV!

Porušovanie zákonov o slušnosti na verejnosti sa v Illinois trestá jedným rokom väzenia a pokutami až do výšky 2500 dolárov (cca 2115 eur). Nie je jasné, o koho presne ide, ani kde presne v Illinois k incidentu došlo, takže polícia bude musieť najprv zistiť identitu páru, ak má byť potrestaný.

Viac o téme: LavičkaParkSexIllinois
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu