Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Dievčina (22) záhadne priberala, hoci držala diétu: Hrôzostrašný verdikt lekárov, išlo o život

Leah po operácii Zobraziť galériu (3)
Leah po operácii (Zdroj: profimedia.sk)

CHESTERFIELD - Leah Staffordová extrémne pribrala - za dva roky sa veľkosť jej oblečenia zvýšila z čísla 14 až na 20. Žena mala strašné bolesti žalúdka a z tohto dôvodu išla do nemocnice, kde jej však povedali, aby to nebrala vážne a poslali ju domov. To bola obrovská chyba.

Dvadsaťdvaročná Leah za krátky čas rapídne pribrala, no netušila prečo. Neprejedala sa, práve naopak, držala diétu, a žila aktívny život. Kilá navyše si jednoducho nevedela nijak racionálne zdôvodniť. Navyše často pociťovala bolesti brucha. Lekár v Northern General Hospital v Sheffielde jej povedal, že sa nemá čoho báť a je v poriadku, no dievčina mu neverila a stále pocit, že sa niečo s jej telom deje. 

Natešená mamička (26) išla na ultrazvuk, prišla ľadová sprcha: Mrzí ma to, žiadne dieťa tam nie je

Rozhodla sa preto ísť do inej nemocnice, kde požiadala tamojších odborníkov, aby ju vyšetrili. Tí nakoniec zistili, že sa jej v bruchu nachádza obrovská cysta veľká ako melón a vážiaca približne jedenásť kilogramov. Vyšetrenie odhalilo, že jej tlačí  na močový mechúr a vaječníky, v dôsledku čoho je pacientka v ohrození života.

Dievčina (22) záhadne priberala,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Staffordová teraz nešetrí kritikou doktorov z nemocnice Northern General Hospital za to, ako sa k nej zachovali, a že podcenili príznaky jej vážnej diagnózy. "Keď som prišla domov zo sheffieldskej nemocnice, bolesť sa ešte zintenzívnila, tak som musela ísť do nemocnice v Chesterfielde. Vďakabohu, že som tak urobila," povedala Leah, ktorá už podstúpila operáciu, pri ktorej jej z cysty odobrali tekutinu v objeme trinásť litrov. Okrem toho jej museli odstrániť aj jeden z vaječníkov. Okamžite po zákroku bola pacientka ľahšia o dvanásť kilogramov a jej brucho spľaslo.

Dievčina (22) záhadne priberala,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Leah sa ale teraz bojí, že sa jej nepodarí otehotnieť. Podľa lekárov sa totiž jej šance na splodenie potomka po zákroku znížili o polovicu. 

Viac o téme: CystaVaječníky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu