Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Trénerka odhalila, ako je to s celulitídou: Pravdivé FOTO o pomarančovom zadku

Celulitída a bez nej Zobraziť galériu (3)
Celulitída a bez nej (Zdroj: Instagram)

SYDNEY - Ak pohľad na fotky s ideálnymi telami vo vás vyvoláva pocit závisti alebo je pre vás motivačný, nedajte sa oklamať. Fotka dokonalej postavy kamarátky či kolegyne na sociálnej sieti môže byť rovnako klamlivá a zavádzajúca, ako fotografie modeliek a modelov v časopisoch. Sophie Allenová zo Sydney o tom presvedčila užívateľov Instagramu.

Trénerka a výživová poradkyňa Sophie si svojím príspevkom na Instagrame získala až 22-tisíc fanúšikov. Ak si myslíte, že prišla s objavným návodom ako schudnúť, prípadne vylepšiť si postavu, mýlite sa. Do reality uviedla všetkých, ktorí sú v tom, že selfie, na ktorých užívatelia pretŕčajú svoje dokonalé telá, sú pravdivé.

Allenová na svojom profile uverejnila dve fotografie svojho pozadia. Na jednom obrázku jej zadok vyzerá ako tvrdá broskyňa, na druhom zas vidno nevábnu celulitídu. "Medzi fotkami je rozdiel pár minút. Stačí si udržať zadok v správnej polohe, nakloniť sa v správnom uhle, vystihnúť dobré svetlo a celulitída je preč," komentuje obrázok dokonalého pozadia.

Trénerka odhalila, ako je
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

V skratke povedané, ide teda len o to, či zadok stiahnete, vtedy celulitída vyjde na povrch, alebo ho držíte v prirodzenej polohe, kedy vyzerá dokonale. "Netrápte sa kvôli celulitíde a nedovoľte, aby vám fotografie určovali život. Starajte sa o vaše telo, prijmite ho a milujte, aj keď nevyzerá presne tak, ako by ste chceli," odkazuje všetkým.

Sophie naštartovala aj ďalšie užívateľky, aby potvrdili jej názor. Iba dvadsaťročná bloggerka Sara Puhto šokovala zverejnením svojich fotografií ešte viac. Uverejnila sériu fotiek s jej telom, ktoré pôsobí úplne dokonale. Vedľa nich pózuje v tom istom oblečení na obrázkoch pod názvom "Skutočný život." Rozdiel je veľký už na prvý pohľad. 

Trénerka odhalila, ako je
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Trénerka odhalila, ako je
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

"Každý vyzeráme ináč. Myslela som si, že na svojom tele pracujem málo, ale už som sa zmierila s tým, že lepšie to už nebude. Niekto sa nadrie a stále to nie je ideálne, niekomu stačí málo a vyzerá výborne. Toto predsa nemôže byť dôvod, aby sme si znepríjemňovali a komplikovali život," povzbudzuje Sara ostatných na svojom profile. 

Viac o téme: Selfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu