Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

FOTO Mama otvorila umývačku riadu a skoro odpadla: Jej dcéra si tam nechala opláchnuť...!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

Ak umývačku riadu plnia viacerí členovia domácnosti a pred jej spustením vás obsah veľmi nezaujíma, pri vykladaní umytého riadu môžete zostať nemilo prekvapení. Svoje o tom vie aj matka, ktorá v nej našla predmet pripomínajúci sexuálnu pomôcku. Okamžite konfrontovala svoju dcéru a chvíľu trvalo, kým sa celé nedorozumenie vysvetlilo.

Pri vykladaní umytého riadu z umývačky vás dokáže vytočiť všeličo. Nedostatočne umyté taniere či hrnce, nerozpustená tableta, prípadne zabielené mapy na pohároch, ktoré mali byť lesklé.  A ak si už myslíte, že vás nič neprekvapí, zostaňte v strehu aj pri tejto jednoduchej domácej práci.

O nástrahách v domácnosti vie svoje matka, ktorá zostala nemilo prekvapená po tom, ako otvorila umývačku riadu. Našla v nej totiž predmet, ktorý sa najčastejšie používa v spálni. Okamžite zaútočila na svoju dcéru, ktorá vôbec nechápala mamin hnev. Chvíľu jej trvalo, kým jej vysvetlila, že je to plastová fľaša na vodu. Tá jednoducho nezvládla teplotu v umývačke a vytvarovala sa do zvláštneho útvaru pripomínajúceho vibrátor. 

FOTO Mama otvorila umývačku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: reddit)

"Nebolo to prvý raz. Už sa mi niečo podobné stalo, ale nikdy to nenašla mama. Nenapadlo mi, že to môže vyzerať ako sexuálna pomôcka. Mama sa toho nechcela ani dotknúť. Chytila to do uteráka a zúrila," smeje sa dcéra. Celá udalosť už baví všetkých ich priateľov na Facebooku. 

Viac o téme: Umývačka riaduVibrátorSexuálna pomôcka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu