Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Mladík sa chcel ovlažiť v mori: Z nôh sa mu začala valiť krv

Z nôh sa mu neustále valila krv. Zobraziť galériu (4)
Z nôh sa mu neustále valila krv. (Zdroj: profimedia.sk)

SYDNEY - Sam Kanizay (16) si po sobotňajšom futbale rozhodol zvlažiť nohy v mori na pláži Dendy Street Beach v austrálskom Melbourne. O niekoľko minút neskôr sa mu z nich začala valiť krv. Po tom, čo lekári na pohotovosti nevedeli zistiť príčinu tajomného zranenia, vložil sa do veci chlapcov otec. Vystrojený rybárskou sieťou a kusom mäsa odišiel v noci na inkriminované miesto a chytil stovky tvorov, o ktorých sa domnieva, že sú zodpovedné za synove ťažkosti.

Muž (†31) neposlúchol radu o tetovaní: FOTO Po tom, čo sa okúpal, ho čakala smrť

"Chytil som nejaké tvory cez noc v zálive. Dal som mäso do siete a chytili sa naň," vysvetlil Jarrod Kanizay pre miestne médiá s tým, že ich zobral domov a nafilmoval, ako sa doslova vrhali na mäso. Je presvedčený o tom, že práve tieto drobné "zvieratká" majú na svedomí krv valiacu sa z nôh jeho syna. Zobral ich preto do nemocnice, aby vykonali testy a zistili, o aký druh ide. Námorný expert Michael Brown v televíznom programe Sunrise uviedol, že by to mohli byť "larvy medúz". Za 20 rokov svojej praxe však nič podobné nevidel.

VIDEO Mladík sa chcel
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Video nie je vhodné pre osoby s citlivou povahou!

Sam sa medzitým vyjadril, že cítil v nohách mravčenie, keď ich mal vo vode, no predpokladal, že je to dôsledok hrania futbalu. "Môj prvý inštinkt bol, že som musel stúpiť na skalu," povedal pre Fairfax Media. Potom si však uvedomil, že to sa stať nemohlo, pretože zranenia boli rovnomerne rozložené po celých členkoch a nohách. Na podlahe v nemocnici sa vytvorila doslova kaluž krvi. Keď mu ju ošetrovatelia umyli, dali sa vidieť stovky drobných otvorov.

VIDEO Mladík sa chcel
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jedna zdravotná sestra informovala, že uhryznutie mohlo pochádzať z morských vší, ale nebolo to nič iné ako "odhad". Jarrod Kanizay povedal, že zranenie jeho syna "fascinovalo" všetkých zamestnancov pracujúcich na pohotovosti v nemocnici Sandringham Hospital. Krvácanie sa nakoniec podarilo definitívne zastaviť v nedeľu v noci a je nádej na rýchle a úplné zotavenie.

VIDEO Mladík sa chcel
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Sam pre News Corp uviedol, že v budúcnosti pravdepodobne využije na ochladenie bazén, no na pláž úplne nezanevrie. "Veľa ľudí tam chodí plávať, takže je to pravdepodobne len jednorazová záležitosť," dodal.

Viac o téme: BaktérieMoreKrvNohy Sam Kanizay
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu