Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Jay si neumýval zuby viac ako 20 rokov, toto je výsledok

Jay sa o svoj chrup vôbec nestaral. Zobraziť galériu (3)
Jay sa o svoj chrup vôbec nestaral. (Zdroj: channel 4)

LONDÝN - Predstava rodičov, že si ich dieťa nečistí zuby, v nich určite vyvoláva nočnú moru hodín strávených u zubára. Nasledujúci príklad by ich mohol presvedčiť, že robia len dobre, keď vštepujú svojim ratolestiam už odmalička zásady ústnej hygieny. Inak by mohli dopadnúť presne tak ako Jay (21), ktorý sa o svoj chrup nikdy nestaral a navyše rád konzumoval sladké jedlá a nápoje. Pohľad na jeho úsmev je odstrašujúci.

Tínedžerka (18) išla k zubárovi, teraz má rozožratú tvár: Stalo sa to najhoršie, čo mohlo

Mladík, ktorý sa už dávnejšie objavil v relácii Embarrassing Bodies britského televízneho kanálu Channel 4, zanedbával dentálnu hygienu dlhé dve desaťročia. Nečudo, že mu v ústach zostali iba pahýle pokryté škaredým povlakom.

Jay sa podľa portálu The Sun priznal, že nebol nikdy ako dieťa nútený čistiť si zuby a ťažká strava pozostávajúca z cukrov len napomohla dokonať dielo skazy. Miluje totiž šumivé nápoje a sladkosti, ktoré sú pohromou aj pre pravidelne ošetrovaný chrup.

FOTO Jay si neumýval
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: channel 4)

Ako to už býva, čím viac sa Jayov stav zhoršoval, tým viac odmietal ísť k zubárovi. Nakoniec však bola situácia taká katastrofálna, že nabral odvahu a objavil sa v televíznej šou, kde po prvýkrát v živote uvidel dentistu.

Ako sa dalo očakávať, nebol to pekný pohľad, keď ho požiadali, aby poriadne otvoril ústa. Mnohé jeho zuby vyzerali ako pahýle pokryté zubným kameňom, vytvoreným z jedál a baktérií. Jayov chrup bol taký odpudzujúci, že ho musel hygienik dôkladne najprv vyčistiť, než začal zubár kontrolovať škody.

FOTO Jay si neumýval
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: channel 4)

Našťastie sa potvrdilo, že mladíkovi zhnili iba zuby, ale ďasná má v poriadku, takže mu mohli spraviť zubné implantáty, ktoré zachránili jeho úsmev. Samozrejme, špecialista James Russell mu musel najprv odstrániť 11 zubov. Hádam sa Jay teraz už o nový chrup poriadne stará.

Viac o téme: ZubyChrup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu