Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Chlípni turisti predviedli v Španielsku na streche sexšou: Nerátali s jednou vecou

Rozvášnená dvojica sexuje na streche Zobraziť galériu (2)
Rozvášnená dvojica sexuje na streche (Zdroj: youtube/bsp news)

PAMPLONA - Šialený pár mal sex na streche počas slávneho festivalu sv. Fermína v španielskej Pamplone. Avšak nepočítali s tým, že sa stanú súčasťou videa, ktoré sa zdieľalo na internete. Nakrútili ich ohromení diváci, ktorí sa nestačili čudovať tomu, čo sa na dome oproti deje.

Dvojica si vybrala dom na ulici Santo Domingo v Pamplone rovno pozdĺž trasy, po ktorej sa premávali býky. Tam si ľahli na strechu a začali sa milovať, zatiaľ čo na ulici o štyri poschodia nižšie sa konali býčie preteky.

VIDEO Chlípni turisti predviedli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/bsp news)

Zo záznamu nie je jasné, počas ktorého dňa festivalu, ktorý trvá až deväť dní, vznikol. Festival sa skončil minulý piatok, a zdá sa, že video bolo zaznamenané skoro ráno po skončení pretekov, ktoré zastavili kvôli čisteniu ulice.

VIDEO Chlípni turisti predviedli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/bsp news)

Smilný pár pravdepodobne trávil v Španielsku dovolenku a boli ubytovaní v miestnej štvrti La Barceloneta. Obyvatelia tejto štvrte blízko katalánskeho hlavného mesta v minulosti protestovali proti opitým turistom a nelegálnym turistickým ubytovniam. Tieto protesty sa začali konať len v miestnej štvrti La Barceloneta, avšak po čase sa rozšírili aj do ďalších častí mesta. V apríli minulého roka zas nakrútili pár, ktorý mal sex pred pasažiermi na stanici Liceu v Barcelone. Po niekoľkých hodinách sa na internete objavila aj nahrávka ženy, ktorá sa vymočila na vlakovej stanici. 

Viac o téme: SexPamplonaBýčie preteky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu