Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena zúfalo prosí o pomoc: Celý život musí bojovať s tým, ako strašidelne vyzerá

Duane sa chce nepríjemných nádorov zbaviť Zobraziť galériu (2)
Duane sa chce nepríjemných nádorov zbaviť (Zdroj: profimedia.sk)

PEKING - Žena (60) z čínskeho mesta Luoyang trpí od troch rokov ochorením, ktoré spôsobilo rast nádorov na jej tvári. Keďže si nemohla dovoliť chirurgický zákrok na ich odstránenie, bola nútená nechať ich zväčšovať sa a zväčšovať, až jej teraz siahajú po pás. Napriek tomu, že dostáva štátnu dotáciu, tá ani zďaleka nepostačuje na to, aby pokryla jej liečbu.

VIDEO O znetvorenom mužovi si ľudia myslia, že je boh: Narástol mu "chobot"

Duan trpí neurofibromatózou a má nádory po celom tele. Neurofibromatóza je výsledkom genetickej mutácie a spôsobuje rast nádorov v nervovom systéme. Prvé príznaky sa u nej objavili v detstve, ale nedostatok peňazí spôsobil, že sa nikdy nedostala ku chirurgovi, ktorý by jej výrastky odstránil. Preto narástli do obludných rozmerov.

Žena sa podľa stránky Pear Video vyjadrila, že bola dvakrát vydatá, ale jej prvé manželstvo skončilo rozvodom a druhý muž jej zomrel pred 10 rokmi. Deti nemali žiadne a teraz žije sama.

Žena zúfalo prosí o
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Duan dostane mesačne od vlády 800 juanov (cca 103 eur), no z toho si operáciu nezaplatí. Zúfalo preto prosí o príspevok dobrých ľudí, ktorí by jej vedeli v tejto pre ňu beznádejnej situácii finančne pomôcť.

Viac o téme: NádorNeurofibromatóza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu