Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rodičia si pozreli VIDEO z detského monitoru a premkla ich hrôza

Okrem Sebastiana tam leží aj niečo iné Zobraziť galériu (4)
Okrem Sebastiana tam leží aj niečo iné (Zdroj: profimedia.sk)

PLYMOUTH - Laura Haighová s partnerom sa obávajú o bezpečnosť svojho malého syna, ktorého vraj navštívil duch iného dieťaťa. Úplnou náhodou sa im ho podarilo nakrútiť na kameru, z ktorej záznam keď si potom pozreli, poriadne ich striaslo od hrôzy.

Tridsaťdeväťročná Laura dala do izby svojho syna Sebastiana namontovať detský monitor, pretože chlapček sa minulý mesiac pokúsil vyliezť von z postieľky. Keď si ale neskôr s partnerom Deanom Evansom pozreli záznam, skoro odpadli. Na videu je totiž vidieť malú postavu, ktorá leží vedľa spiaceho Sebastiana. Duch je takisto zachytený pri tom, ako máva na rôzne veci v detskej izbe. 

Rodičia si pozreli VIDEO
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Rodičia bežali hore synčeka skontrolovať a dúfali, že tou záhadnou postavou je plyšový maco. No chlapec ležal v posteli sám, zatiaľ čo na monitore bolo stále vidno neznámu entitu, ktorá pod chvíľou menila pozíciu. 

Rodičia si pozreli VIDEO
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Dedinčania sú zdesení z bábiky: Nemá v sebe baterky, no i tak robí čudné veci

"Syn si občas zvykne do postele brávať plyšáka, tak sme si mysleli, že to tak spravil aj teraz. Keď ale Dean prišiel do izby, zistil, že žiadna hračka v posteli nie je, no na kamere bolo stále vidno nejakú čudnú postavu ležiacu vedľa Sebastiana v posteli," povedala Laura. Keď potom ráno išla syna nakŕmiť, postava zmizla. 

Rodičia si pozreli VIDEO
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nie je to prvýkrát, čo rodina zažila nejaký paranormálny jav. V dome vraj pomerne pravidelne počuť nevysvetliteľné zvuky, a obrazy na stenách sa samé od seba otáčajú hore hlavou a na starých fotkách vidno záhadné prízraky. 

Viac o téme: DuchPrízrak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu