Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mladíkovi narástol len päťcentimetrový penis: Po tejto VECI ho má teraz dvakrát dlhší

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

KARÁČI - Existuje množstvo „zaručených“ tipov a rád, ako si môže muž zväčšiť svoje prirodzenie, no väčšinou sa končia fiaskom. Jednému sa to ale predsa len podarilo; vďaka testosterónovým injekciám sa teraz vytešuje až z dvojnásobne väčšieho penisu.

Nemenovaný muž z Indie trpí zriedkavou poruchou nazývanou hypogonadizmus, ktorá spôsobuje, že jeho telo neprodukuje dostatok testosterónu. V dôsledku toho jeho pohlavný úd meral sotva päť centimetrov a jeho semenníky boli taktiež príliš malé. Rovnako sa sťažoval na to, že mu nerastie brada ani ochlpenie pod pazuchami a v oblasti genitálií.

Mladíkovi narástol len päťcentimetrový
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Lekári sa jeho nelichotivý stav rozhodli liečiť testosterónovými injekciami, ktoré pacientovi podávali po dobu deviatich mesiacov. Liečba zabrala, jeho penis sa zväčšil na 9,3 centimetra, čiže takmer dvojnásobok svojej pôvodnej dĺžky. Podrástli aj semenníky.

Mladík prišiel o penis, dostal nový: Má to háčik, je inej farby

O prípade informoval medicínsky časopis British Medical Journal Case Reports. Odborníci ale varujú, aby sa muži v žiadnom prípade nepokúšali takto zväčšiť svoj úd podomácky. Vždy sa tak musí diať pod dohľadom lekára a i tak nie je isté, že liečba zaberie. 

 

Viac o téme: PenisTestosterón
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu