Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Matka dala ušiť dcére (18) šaty na ples: FOTO katastrofy, z ktorej sa pocikáte od smiechu

Tak toto je naozaj zlé. Zobraziť galériu (3)
Tak toto je naozaj zlé. (Zdroj: FB/Sham Sincere Lewis)

NEW YORK - Tínedžerka v slzách a matka na pokraji zúrivosti. Tak to vyzeralo v rodine Dee Lewisovej z New Yorku, ktorá dala ušiť svojej 18-ročnej dcére Malexe spoločenské šaty na mieru. Podľa fotografií zverejnených na sociálnej sieti je jasné, že obe mali na svoje nepríjemné pocity naozaj plné právo.

Tínedžerky chceli mať krásne šaty, z internetu prišla pohroma: Z týchto FOTO odpadnete

"Návrhárka zavolala mojej dcére večer pred plesom, aby si prišla po šaty, za ktoré si pýtala 300 dolárov. To vážne... Mýlim sa, ak chcem späť svoju zálohu?" napísala v statuse so snímkami módneho výstrelku Dee Lewisová.

Matka dala ušiť dcére
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Sham Sincere Lewis)

Malexa pôvodne chcela na ples šaty, ktoré videla na Instagrame, ale keďže nedokázala také zohnať, vyhľadala miestnu dizajnérku, aby jej ich ušila. "Za zálohu 100 dolárov povedala mojej dcére, že jej urobí niečo pekné z materiálu, ktorý už má, a že sa chce "pohrať s dizajnom," vysvetlila matka podľa Yahoo.

Dievčina netušila, aký bude konečný výsledok, no keď uvidela to, čo jej návrhárka pripravila, bola zničená a plakala. Niet sa čo čudovať. Pri pohľade na šaty, ktoré vyzerajú ako záclona, na ktorej sú prilepené kúsky toaletného papiera, by zaplakalo srdce nejednej ženy.

Matka dala ušiť dcére
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Sham Sincere Lewis)

Dee uviedla, že požiadala o vrátenie peňazí, ale nedostala "žiadnu náhradu". Našťastie Malexa bola ušetrená od toho, aby musela ísť na ples v týchto šatách po tom, čo jej rodinná priateľka ponúkla róbu, v ktorej bola na plese minulý rok jej dcéra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu