Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krásna Slovenka, ktorá ohúrila celú Európu: Tomuto fešákovi dnes povedala ÁNO!

Petra Denková sa vydala. Zobraziť galériu (12)
Petra Denková sa vydala. (Zdroj: Martin Krystýnek)

Halíč - Nie každý si môže povedať, že jeho manželkou je najkrajšia žena Európy za rok 2015. Martin Sliacky však áno. Dnes si totiž zobral krásnu Petru Denkovú (23), ktorá pred dvomi rokmi valcovala na súťaži krásy Miss Supranational, odkiaľ odišla s titulom. A krásou neohurovala iba pred rokmi na súťaži, ale aj dnes pred oltárom. Pozrite sa, v akých šatách všetkým hosťom vyrazila dych.

Misska Petra Denková, ktorá svojou krásou ohúrila celú Európu, si dnes zobrala za manžela svojho bývalého spolužiaka Martina Sliackeho. Svadbou zamilovaná dvojica spečatila niekoľkoročný vzťah a celá pompézna udalosť za účasti približne 100 hostí sa odohrala v rozprávkovo krásnych priestoroch zámočku v Halíči, ktorý nedávno zrekonštruovali. „Obidvaja sme sa neďaleko narodili, chodili do školy a vyrastali. Je tu nádherne a chceli sme si svoje áno povedať na mieste, ktoré nám je obidvom blízke,“ povedala šťastná novomanželka.

Petra však okrem luxusného miesta poriadne zainvestovala aj do svojej svadobnej róby s dlhým závojom. Nádherná nevesta mala na sebe počas obradu exkluzívny model šiat z ateliéru Pronovias Barcelona. Túto značku si zamilovala aj Dominika Cibulková, ktorá za svoje vysnívané šaty počas svojej svadby vysolila do 20 000eur. Dá sa teda očakávať, že ani tie Petrine neboli práve lacnou záležitosťou.

Mladomanželia sa pochválili aj krásnymi obrúčkami, ktoré sa už ligocú na ich rukách. Po cirkevnom obrade hostia, medzi ktorými sa objavili aj známe tváre, zamierili na svadobnú párty, kde sa budú zabávať do skorých ranných hodín. Novomanželom prajeme krásnu a šťastnú cestu spoločným životom.  

 

Viac o téme: Miss SlovenskoPetra Denková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu