Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žena použila nový sprchový gél: To, čo prišlo potom, neželá nikomu ani v najhoršom sne

Nikdy viac Zobraziť galériu (2)
Nikdy viac (Zdroj: FB/I Know, I Need To Stop Talking)

LONDÝN - Sprchové gély, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli osviežujúci pocit na pokožke a nabili vás hneď ráno energiou, môžu byť požehnaním, keď potrebujete vzpružiť. Ale ak nie ste opatrní pri tom, čo si nimi umývate, môže byť prebudenie do nového dňa extrémne drsným zážitkom. Taký má za sebou aj žena, ktorá sa oň podelila na sociálnej sieti a podľa reakcií zjavne nie je sama.

Sprchovanie vám môže zmeniť život: Odborníci prezradili, kedy je najlepší čas na očistu

Žena na facebokovej stránke "I Know, I Need to Stop Talking" vysvetlila, že keď minula svoj zvyčajný sprchový gél, siahla po novom s názvom Original Source, na ktorom je uvedené, že ho tvorí výťažok z mäty a čajových lístkov. Zjavne však prehliadla slovíčko o tom, že môže tak trošku štípať.

Umyla si ním ruky, krk, prsia, brucho a chrbát a nemala voči nemu žiadne výhrady. Peklo nastalo až vo chvíli, keď si ním prešla po intímnych partiách. "Moja vagína bola v plameňoch," skonštatovala nešťastnica.

Žena použila nový sprchový
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/I Know, I Need To Stop Talking)

Rýchlo sa pozrela na zloženie gélu, ale nenašla v ňom žiadnu zmienku, že by obsahoval benzín. Pretože práve tak sa cítila, ako keby ju tam dolu niekto podpálil. Našla však iba upozornenie, aby ho držala čo najďalej od svojich očí.

Dodala, že trvalo 12 hodín, kým sa jej dolné partie upokojili a chce radšej varovať ostatných, aby neurobili rovnakú chybu. Podľa príspevkov to však vyzerá, že sa našlo dosť ľudí, ktorí si prešli rovnakou nepríjemnou skúsenosťou. Dokonca si svoje vytrpeli aj muži či deti, ktoré umyli gélom nepozorní rodičia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu