Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Chcel dokázať lásku mladej turistke, skončil takmer ako mrzák: VIDEO najväčšej hlúposti

Lee De Paauw Zobraziť galériu (3)
Lee De Paauw (Zdroj: Youtube/9 News Perth)

BRISBANE - Osemnásťročný Austrálčan Lee De Paauw sa stal obeťou lásky. Aby Sophie Patersonovej, mladej turistke z Británie, dokázal vážnosť svojich citov, neváhal skočiť do zátoky plnej krokodílov. Len čo to urobil, pustil sa doňho krvilačný predátor.

Podľa slov Leeho urobil samovražedný pokus „pre krásnu turistku“. Sophie, do ktorej sa Lee zamiloval, spočiatku netušila, že sa do mladíka vo vode naozaj zahryzne nebezpečný krokodíl. Incident sa odohral počas rande dvoch mladých ľudí, keď chcel tínedžer dievčinu ohúriť.

Dedinčania mali hororové podozrenie: Otvorili mŕtveho krokodíla a našli v ňom... VIDEO!

Zubatý plaz sa pustil do mladíkovej ruky a plánoval si z neho urobiť korisť. Lee mal ale šťastie a z jeho zovretia sa vyslobodil. Turistka mladíkovi natoľko pomútila zmysly, že sa do nej bezhlavo zamiloval. Napriek veľkej snahe mladého muža sa však pre austrálske médiá slečna vyjadrila, že nechať sa napadnúť zvieraťom nepovažuje za ten správny spôsob, ako získať pozornosť ženy.

Chcel dokázať lásku mladej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/9 News Perth)

Chcel dokázať lásku mladej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/9 News Perth)

Podľa Sophie to bol hrozný zážitok. Lee sa počas ich rande začal chvastať a tvrdil, že je nepravdepodobné, že by ho krokodíl zožral. A tak skočil do zátoky, aby teóriu overil v praxi. Vtom ho však zviera zovrelo v mocných čeľustiach a odtiahlo asi šesť metrov ďalej. Lee sa zachránil, keď beštiu udieral do tvárovej časti a zaútočil na jej oči. Len vďaka tomu mohol vyjsť mladík s rozdrvenou rukou z vody živý.

Viac o téme: KrokodílLee De Paauw
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu