Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Turista sa kochal krásnym výhľadom, keď TO zrazu zbadal: FOTO záhady v jazere

Lochneska alebo len zlý vtip? Zobraziť galériu (2)
Lochneska alebo len zlý vtip? (Zdroj: youtube/sweetie)

LOCH NESS - Turista si nakrúcal nádhernú scenériu vo Walese, keď sa mu podarilo zachytiť niečo veľmi podivné. V jazere sa plavil nejaký tvor, ktorý sa nepodobal na žiadne známe zviera. Hneď sa preto vynorili špekulácie o tom, že by mohlo ísť o bájnu lochnesku.

Tridsaťpäťročný Rob Jones si vyšiel uplynulý víkend na výlet k známemu jazeru Loch Ness na severe Walesu. Ako si tak nakrúcal okolitú prírodu, všimol si, že v jazere sa niečo hýbe. Neznámemu tvorovi vytŕčala hlava a dlhočizný krk nad hladinou, presne tak, ako to býva v prípade údajných pozorovaní legendárnej lochnesskej príšery. 

"Odstavil som auto a kochal som sa okolitým výhľadom. Pozerám na jazero a vidím, že v ňom niečo pláva. Všimli si to viacerí ľudia a hneď si to začali fotiť. Bohužiaľ neverím na žiadne príšery, no i tak by som rád vedel, čo to bolo," uviedol Rob pre škótsky internetový denník Scotsman. 

Turista sa kochal krásnym
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/sweetie)

Tento rok ide už o druhé údajné pozorovanie lochnessky. Začiatkom mája ju mala vidieť mladá turistka Hayley Johnsonová z Manchesteru v zálive Urquhart Bay v jazere Loch Ness, keď sa išla večer poprechádzať. Videla, ako niečo, čo pripomínalo dlhý krk, trčalo z vody. O pár sekúnd neskôr to zmizlo. 

Ako vypuklo šialenstvo okolo lochnesskej príšery: Čierne, mokré, tiekla z toho voda!

Pred ňou zas Nessie spozoroval vlani koncom augusta Ian Campbell, vládny úradník z mesta Argyll. So synom a kamarátom sa bicykloval popri jazere Loch Ness, keď vo vode zbadal dva tvory, ktoré merali zhruba desať metrov. 

Viac o téme: PríšeraŠkótskoLochneskaLoch ness
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu