Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tri spôsoby, ako si zarobiť vďaka telefónu

Ilustračné foto Advertoriál Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Raiffeisen banka)

Už dávno máme za sebou časy, kedy sa mobilom dalo len telefonovať a posielať SMS správy. V dnešnej dobe inteligentných smartfónov a aplikácií dokáže váš telefón oveľa viac. Dokonca aj zarábať. Existuje mnoho spôsobov, my vám dnes predstavíme 3 z nich.

1. Sociálne siete

Napríklad taký YouTube, vám dokáže priniesť kopec nových klientov a tiež peknú kôpku peňazí. Ak máte zaujímavú tému, dobrý telefón, resp. kameru na ňom a nehanbíte sa ukázať svetu, určite sa vám tu oplatí vytvoriť si konto. Nie jeden vlogger si dnes vďaka svojím príspevkom privyrába každý mesiac pár Eur za to, že si ľudia pozerajú jeho videá.

A to ani nespomíname slávne hviezdy či najsledovanejších YouTuberov, ktorých fanúšikovská základňa je tvorená miliónmi followerov. O takéto médiá sa značky priam bijú a za uverejnenie svojho produktu na ich kanáli sú ochotné zaplatiť nemalé peniaze.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Raiffeisen banka)

2. Mobilné hry

Áno, aj toto je spôsob, ako si zarobiť cez mobil. Nie jeden vývojár si dnes žije spokojným životom, lebo priniesol na trh mobilnú hru, ktorá ovládla svet. Veď si len zoberme mániu zvanú Pokémon Go, ktorá minulý rok ovládla celý svet. Koľko vašich kamarátov chodilo po vonku, nie preto, aby sa prechádzali, ale aby pochytali čo najviac Pokémonov? A vedeli ste, že táto hra si za minulý rok vraj zarobila vyše 1 miliardu dolárov? To už je celkom slušný zárobok cez mobil, že?

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Raiffeisen banka)

3. Súťaže

Asi jedna z najľahších ciest, ako si zarobiť cez mobil. Už dávno platí, že nemusíte sedieť za stolovým počítačom, aby ste sa mohli zapojiť do nejakej súťaže. Zarobiť si zábavnou formou prostredníctvom súťaží dokážete dnes každý deň, mnoho značiek sa snaží svojich klientov, či followerov odmeniť.

Skúste, napr. aktuálne prebiehajúcu hru SuperTrezor od Raiffeisen banky, kde hrá vaše mobilné číslo dôležitú úlohu. Táto veľmi jednoduchá zábavka vám dokáže priniesť do vášho rodinného rozpočtu až 2 468 €. Vašou úlohou je pritom len otvoriť virtuálny trezor.

Možností, ako zarobiť vďaka mobilu je dnes neskutočne veľa. Je už len na vás, ako a či tento dorozumievaci prístroj využijete aj na zarábanie.  

Tri spôsoby, ako si
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Raiffeisen banka)

Viac o téme: Raiffeisen banka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu