Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Matka spôsobila v reštaurácii totálne pohoršenie na FOTO: Synovi dovolila niečo nechutné

Toto v reštaurácii vidieť nechcete
Toto v reštaurácii vidieť nechcete (Zdroj: profimedia.sk)

KRASNODAR - Mladá matka z Ruska vyvolala veľké pohoršenie po tom, ako dovolila svojmu synovi, aby sa v reštaurácii plnej ľudí vymočil do pohára, z ktorého ešte pred chvíľou pila. Toto naozaj nie je nič, na čo sa chcú pozerať zákazníci, keď si pochutnávajú na nejakom dobrom jedle.

Zákazníci reštaurácie v nákupnom centre v ruskom meste Krasnodar neverili vlastným očiam. Matka stiahla svojmu malému synovi nohavice a nechala ho vycikať sa do plastového pohára, z ktorého ešte pred pár sekundami sama pila. Namiesto toho, aby chlapca zobrala na toaletu, ktorá bola určite len pár metrov od nich. 

Matka spôsobila v reštaurácii
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Tento výjav šokoval mnohých prítomných stravníkov, ktorí boli z neho znechutení. "Ani zvieratá neštia tam, kde jedia. Ako to tej žene vôbec mohlo napadnúť," zamýšľa sa jeden užívateľ. "Čo keď by sa chcel vykakať? Položila by pod neho tanier alebo noviny? Ľudia sú prasce," napísal ďalší. 

Prípad bol zverejnený len pár dní po tom, ako bola jedna žena donútená opustiť reštauráciu v Melbourne, pretože svojmu dieťaťu ležiacemu v kočíku menila plienky. Čo sa nesmie v Austrálii, je ale zrejme v Rusku bežnou praxou. 

Viac o téme: RuskoReštauráciaMočenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu