Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Strašidelná hádanka máta ľudí: Nikto nevie nájsť na FOTO jedného z najjedovatejších hadov

Kde sa ukrýva had? Zobraziť galériu (2)
Kde sa ukrýva had? (Zdroj: FB/Snake Out Brisbane Snake Catchers)

BRISBANE - Austrálski lovci hadov z facebookovej stránky Snake Out Brisbane Snake Catchers vystrašili svojich priaznivcov fotografiou, na ktorej je ukrytý druhý najjedovatejší had na svete. Napriek tomu, že sa niektorí na záber dívali dlhé minúty, nevedeli odhadnúť, kde sa nebezpečenstvo presne v tráve skrýva. Predstava, že niečo podobné sa im môže stať vo voľnej prírode, im nahnala ešte väčší strach.

Vystrašený párik zalial studený pot: V spálni sa k nemu plazila smrť, FOTO v článku

Usadený niekde medzi hromadou listov a vetvičiek je plaz ťažko viditeľný, keďže sa veľmi dobre maskuje. Dokonca ani rada od administrátorov stránky, že majú hľadať v ľavej časti fotografie veľmi ľuďom na sociálnej sieti nepomohla.

Strašidelná hádanka máta ľudí:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Snake Out Brisbane Snake Catchers)

"Musím byť slepý, stále to nevidím ani po nápovede," napísal jeden z užívateľov. Zatiaľ čo väčšina divákov pátrala po náznaku očí či vystrčenej hlave, z hada je v skutočnosti vidno iba malá časť jeho hnedého tela, ktoré vyzerá rovnako ako vetva.

Strašidelná hádanka máta ľudí:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Snake Out Brisbane Snake Catchers)

Vydesených ľudí sa snažili experti na hady upokojiť tým, že pakobra východná je veľmi plachá a maskovaním sa snaží chrániť sama seba. Ak ucíti nebezpečenstvo, utečie ako prvá. Útok má slúžiť iba na zastrašenie a varovanie, no môže skončiť pre človeka fatálnymi následkami.

Viac o téme: HadPakobra východná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu