Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Majiteľ bytu nakrútil slúžku pri desivej činnosti: VIDEO, kvôli ktorému ju mal vyhodiť

Chyžnú vraj posadol diabol Zobraziť galériu (3)
Chyžnú vraj posadol diabol (Zdroj: YouTube)

SINGAPUR - Akokoľvek sa na to pozriete, toto video je rozhodne strašidelné. Je na ňom zachytená mladá žena, ktorá vyzerá ako posadnutá zlými silami. Poriadne tak vydesila majiteľa apartmánu, pre ktorého pracuje.

Nurul Baker zo Singapuru tvrdí, že jeho chyžnú posadol zlý duch. Kamera, ktorú má v byte nainštalovanú, ju totiž nakrútila, ako chodí po chodbe v bielej nočnej košeli, so spustenými vlasmi až ku tvári a neprítomným pohľadom. Presne ako zombie. A potom párkrát ukáže na neexistujúce veci v obývačke. "Moju slúžku posadol duch v mojom byte po tom, ako vyšla zo sprchy. Je šťastie, že manželka ani deti vtedy neboli doma," okomentoval situáciu. 

Majiteľ bytu nakrútil slúžku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Rodina priviedla do katedrály ženu posadnutú diablom: VIDEO násilného exorcizmu

Baker zverejnil strašidelné zábery na internete, kde sa stali virálom. Podľa niektorých užívateľov ale slúžka posadnutosť predstierala, aby mohla dať výpoveď. "Všimli ste si, že tie divné veci robila len tam, kde je kamera? Akokeby chcela, aby ju videl a na základe toho potom vyhodil," napísal Justin Chen. 

Majiteľ bytu nakrútil slúžku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Podobný názor má aj Enzo Lumpkins. "Nenaleťte na to. Moja slúžka sa priznala, že tiež predstierala, že je posadnutá, aby som ju konečne prepustil. Vraj si to tak chyžné medzi sebou hovoria, že toto je dobrá stratégia, ak chcete byť vyhodené," poznamenal. 

Viac o téme: DémonPosadnutosť duchom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu