Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najnešťastnejší muž na svete: Ľudia veria, že mladíka (26) preklial duch diabla

Antonio Reloj Zobraziť galériu (2)
Antonio Reloj (Zdroj: YouTube/Viral Press)

KALIBO - Dvadsaťšesťročný Antonio Reloj nemá na ružiach ustlané. Od narodenia trpí vzácnym ochorením, vďaka ktorému mu tvrdne koža a vyzerá ako spálená a šupinatá. Bolesť však pociťuje najmä jeho duša. Ľudia ho totiž považujú za diablovo dielo.

Antonio bol celý život šikanovaný okolím, ktorého ani diagnóza lekárov nepresvedčila o tom, že muž nie je prekliaty. Mladík trpí ťažkou formou ichtyózy a len veľmi ťažko sa zaraďuje do spoločnosti. Jeho telo je totiž pokryté šupinami a v kolektíve nikdy nebol práve obľúbený.

Kazateľ na FOTO sa úplne zbláznil: Veriacich naviedol na šialenú vec

Keď dovŕšil dvanásť rokov, matka sa oňho prestala starať a prichýlila ho jeho babička z filipínskej provincie Aklan. Zdravotné problémy Antonia sa v dospelosti ešte viac zhoršili, navyše, začal mať aj problémy so zrakom.

Najnešťastnejší muž na svete:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Viral Press)

Antonio sa musí celé dni ukrývať pred zrakmi miestnych, ktorí veria, že je akýmsi vtelením zlého ducha. Po tom, ako sa o jeho príbehu dozvedeli samaritáni, svitá mladíkovi na lepšie časy a liečbu v manilskej nemocnici. „Ako dieťa som rád chodieval von. Ľudia hovorili, že som duch. Teraz ostávam doma... Snívam o tom, že raz budem zdravý, že budem mať prácu a stanem sa elektrikárom, čo je mojím životným snom,“ povedal médiám Antonio, ktorý dúfa, že ľudia pochopia jeho údel. Aj on je len človekom ako oni a rád by žil normálnym životom. Málokto z jeho dediny si uvedomuje, že Antonio trpí chorobou a potrebuje pomoc lekárov.

Viac o téme: IchtyózaAntonio Reloj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu