Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Inžinier oznámil šéfovi, že nemôže chodiť do práce: Jeho dôvod je naozaj božský

Rameshchandra Fefar Zobraziť galériu (2)
Rameshchandra Fefar (Zdroj: YouTube/ANI News Official)

DILLÍ - Rameshchandra Fefar, inžinier z indického štátu Gudžarát, odmietol ísť opakovanie do práce, pretože je podľa svojich slov 10. reinkarnáciou boha Višnu. Presne to uviedol ako dôvod absencií svojmu šéfovi, ktorý z neho určite nie je nadšený. Fefar totiž odrobil za uplynulých osem mesiacov iba 16 dní.

Rus verí, že je druhý Ježiš Kristus: Pred 26 rokmi sa vraj reinkarnoval na Božieho syna

"Robím pokánie doma tým, že vstúpim do piatej dimenzie, aby som zmenil svedomie sveta. Túto prácu nemôžem robiť v kancelárii, takže tam nie som fyzicky prítomný," uviedol inžinier, ktorý tvrdí, že jeho intenzívna meditácia pomohla ukončiť nedávne suchá v Indii.

VIDEO Inžinier oznámil šéfovi,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/ANI News Official)

Fefar bol v septembri 2017 vymenovaný za dozorujúceho inžiniera pri projekte priehrady Sardar Sarovar na rieke Narmadar neďaleko mesta Navagam v Gudžaráte. Tento mesiac mu jeho zamestnávateľ poslal oficiálne varovanie, že čelí disciplinárnemu konaniu.

Boli mu v ňom vyčítané jeho absencie bez povolenia aj to, že tento druh správania sa nie je vhodný pre vládneho úradníka. Jeho neprítomnosť zároveň nepriaznivo ovplyvnila práce v záverečných fázach, pretože nebol k dispozícii, aby poskytol usmernenia podriadeným. Vysvetlenie svojho konania mal Fefar poskytnúť do siedmich dní.

"Správu sme dostali a naše administratívne oddelenie ju spracúva," uviedol hovorca agentúry Sardar Sarovar Punah-Vasvat pre Times of India. Fefar je však odhodlaný za svoju pravdu bojovať a novinárom povedal, že v nasledujúcich dňoch dokáže, že je bohom. To, že je reinkarnovaným Višnuom, si vraj uvedomil vo svojej kancelárii v roku 2010 a odvtedy má božské sily.

Viac o téme: IndBohReinkarnáciaRameshchandra FefarVišnu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu