Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO dramatického príchodu vlaku do stanice: Na ľudí sa valila biela pohroma!

Vlak vráža do hromady snehu Zobraziť galériu (3)
Vlak vráža do hromady snehu (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Cestujúci sa na jednej newyorskej stanici stali svedkami dramatického incidentu. Prichádzajúci vlak sa totiž musel popasovať s kopami snehu, ktorý sa nahromadil na koľajniciach, čo ľudia pocítili priamo na vlastnej koži.

Východ Spojených štátov bojuje so snehovou búrkou Stella, ktorá ho zasiahla v uplynulých dňoch. Dôkazom toho sú nánosy snehu na uliciach, cestách, ale aj na koľajniciach. Železničiari ho nestíhajú odpratávať a potom to dopadne tak, ako v nasledujúcom videu. 

VIDEO dramatického príchodu vlaku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Na záberoch vidno, ako vlak spoločnosti Amtrak prichádza do stanice v meste Rhinecliff v štáte New York. Narazil však na prekážku v podobe hromady snehu, ktorý sa okamžite po tom rozletí do vzduchu a dopadne na nástupište a na okolostojacich ľudí. Tí potom vyzerali ako snehuliaci. Snehová vlna bola tak silná, že dokonca zopár ľudí zhodila na zem. Našťastie sa to ale skončilo bez zranení. Treba však podotknúť, že ľudia, namiesto toho, aby odišli na bezpečnejšie miesto, zostali stáť a všetko si nakrúcali. Vidina päťminútovej slávy na internete im bola bližšia než vlastné zdravie. 

VIDEO dramatického príchodu vlaku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

VIDEO dramatického príchodu vlaku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Po snehovej búrke Stella, ktorá v utorok zasiahla atlantické pobrežie USA, spadli vo štvrtok teploty na mnohých miestach o 10 až 25 stupňov oproti sezónnemu priemeru. Na cestách a chodníkoch sa tvoria námrazy. Pôvodne kalamitná predpoveď pre New York sa ale nenaplnila. Guvernéri štátov New York, New Jersey, Pensylvánia a Virgínia vyhlásili kvôli búrke varovanie, to ale neskôr odvolali. 

Viac o téme: New yorkVlakSnehová búrkaStella
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu